Συντριβή ΜiG-29K στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» αναβάλλει τη ρωσική επιχείρηση στο Χαλέπι

Ένα ναυτικό μαχητικό MiG-29K συνετρίβει  σήμερα στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» την ώρα που επιχειρούσε να προσνηωθεί σε αυτό.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ επικαλούμενα πληροφορίες από το Πεντάγωνο, το οποίο επιβλέπει κάθε κίνηση του ρωσικού Στόλου, τρία αεροσκάφη MiG-29K απονηώθηκαν σήμερα το πρωί από το ρωσικό αεροπλανοφόρο με στόχο την πραγματοποίηση αποστολής πάνω από τη Συρία και πιο συγκεκριμένα σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους και λίγο πριν φτάσουν πάνω από το Συρία το ένα εκ των τριών MiG-29K παρουσίασε άγνωστη βλάβη και ο πιλότος του ανακοίνωσε  πως θα επιστρέψει πίσω στο «Κουζνέτοσφ».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές που τα αμερικανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της απόπειρας προσνήωσης στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου το ρωσικό ναυτικό μαχητικό συνετρίβει στη θάλασσα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ελικόπτερο Ka-31 περισυνέλεξε τον πιλότο, ο όποιος φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμά του, αλλά οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι αντικρουόμενες.






* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια