WRC Ράλλυ Κορσικής – Πήρε την νίκη ο Ogier | Βίντεο

Νικητής του Rally Κορσικής αναδείχθηκε ο Sebastien Ogier, που δεν κατάφερε να κλειδώσει τον τίτλο στον ενός έδρας αγώνα του, με τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στις θέσεις 4 και 5 τερμάτισαν οι Jari-Matti Latvala και Craig Breen, με τα Hyundai i20 των Hayden Paddon και Dani Sordo να ακολουθούν. Πίσω από το δίδυμο της Hyundai ήταν αυτό της M-Sport με τον Eric Camilli να νικά κατά κράτος τον teammate του, με την δεκάδα να συμπληρώνει ο Ott Tanak.

SS9:

O Kris Meeke επέστρεψε δυναμικά καθώς κέρδισε την 9η ειδική διαδρομή με διαφορά 35.3 δευτερολέπτων από τον Hayden Paddon, που κράτησε πίσω του τους Jari-Matti Latvala και Thierry Neuville. Οι Dani Sordo και Sebastien Ogier σημείωσαν τον 5ο και 6ο χρόνο αντίστοιχα, με τους Andreas Mikkelsen και Craig Breen να είναι πίσω τους. Την δεκάδα έκλεισαν οι Ott Tanak και Mads Ostberg.

SS10 (PowerStage):

Τον ταχύτερο χρόνο και τους 3 επιπλέον βαθμούς πήρε ο Kris Meeke, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Andreas Mikkelsen και τρίτον τον Sebastien Ogier. Μόλις 1 δέκατο πίσω από τον Γάλλο ήταν ο Jari-Matti Latvala, με την τριάδα των Hyundai των Thierry Neuviille, Hayden Paddon και Dani Sordo να καλύπτους τις θέσεις 5 με 7. Την δεκάδα έκλεισαν οι Mads Osteberg, Craig Breen και Eric Camilli.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη:

Θέση Οδηγός Συνοδηγός Διαφορά
1 S. Ogier J. Ingrassia 4:07:17,0
2 T. Neuville N. Gilsoul +46,4
3 A. Mikkelsen A. Jaeger +23,6
4 J.M. Latvala M. Anttila +25,6
5 C. Breen S. Martin +43,0
6 H. Paddon J. Kennard +17,5
7 D. Sordo M. Marti +30,8
8 E. Camilli B. Veillas +1:47,0
9 M. Ostberg O. Floene +43,8
10 O. Tanak R. Molder +48,9







* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια