Η NASA συλλαμβάνει εικόνες από ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο κοντά στη Γη | Βίντεο

Το βίντεο έχει προκαλέσει κάθε είδους συζητήσεις . Οι λάτρεις των UFO λένε ότι θα μπορούσε να είναι «οτιδήποτε, ακόμα και εξωγήινης προέλευσης».
Οι κάμερες της NASA συνέλαβαν ένα ΑΤΙΑ να κινείται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου, αυτό ακριβώς το σχήμα που πολλοί θεωρούν ότι έχουν τα σκάφη των εξωγήινων. Το σχήμα του σκάφους για ορισμένους αποτελεί ισχυρή απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων, σύμφωνα με την «Mirror».
Το υλικό που παρουσιάζεται έχει προκαλέσει συζητήσεις όλων των ειδών. Από τη μία πλευρά, κάποιοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι «οτιδήποτε, ακόμα και εξωγήινης προέλευσης». Άλλοι σαρκαστικά επισημαίνουν ότι «τα UFO που σχεδιάζουν να εισέλθουν στον εναέριο χώρο μας πρέπει να καταγράφονται και να πληρώνουν φόρους».



Πολλοί λάτρεις των UFO λένε ότι η διαστημική υπηρεσία έχει καταγράψει τις εικόνες αυτών των αντικειμένων, αλλά αρνείται να δημοσιοποιήσει τις πλήρεις ηχογραφήσεις. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, κυνηγοί UFO προειδοποίησαν για την υποτιθέμενη είσοδο στην ατμόσφαιρα της Γης ενός τεράστιου UFO, ένα αντικείμενο το οποίο «συνελήφθη» από τις κάμερες κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Τότε η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση, γεγονός που οδηγεί ορισμένους από τους οπαδούς της ύπαρξης εξωγήινων στην υποψία ότι το εν λόγω αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα UFO, ωστόσο η διαστημική υπηρεσία αναφέρει ότι η διακοπή οφείλεται σε απώλεια σήματος.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια