Τι ετοιμάζει η Microsoft για τις 26 Οκτωβρίου;

Η εταιρεία πρόκειται σε λίγες ημέρες να μας αποκαλύψει τι νέο έρχεται στην πλατφόρμα των Windows 10.


Η Microsoft έχει προγραμματίσει ένα event για τις 26 Οκτωβρίου, ενώ καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν, για “να μάθουν τι έρχεται στα Windows 10”. Δεν είναι απίθανο τότε να αποκαλυφθούν μελλοντικά updates της πλατφόρμας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το παρακάτω tweet πάντως, η εταιρεία δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και η σχετική δημοσίευση δεν παραπέμπει ευθέως στο ενδεχόμενο αποκάλυψης νέου hardware, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ωστόσο, είναι πιθανότερο η εταιρεία να εστιάσει στα μελλοντικά updates του λειτουργικού της συστήματος, όπως είναι για παράδειγμα τα επερχόμενα “Redstone 2” και "Redstone 3".

Πάντως, οι πρόσφατες διαρροές φωτογραφιών ενός πληκτρολογίου και ενός ποντικιού της εταιρείας, υποδεικνύουν ότι ίσως η Microsoft προβεί στην αποκάλυψη ενός Surface AiO PC, ενώ εξίσου πιθανό είναι να μάθουμε σύντομα περισσότερα και για τη νέα σειρά των υβριδικών φορητών Surface Pro και Surface Book.

Αυτό που μάλλον είναι απίθανο, είναι να υπάρξει κάποια αποκάλυψη smartphones. Τα περιβόητα Surface Phones εκτιμάται ότι θα αργήσουν αρκετά ακόμα, αφού πιθανολογείται ότι η διάθεσή τους δεν θα γίνει νωρίτερα από την άνοιξη του 2017.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση της Microsoft.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια