Ρώσοι κομάντος σκοτώθηκαν από τα αμερικανικά Α-10 στην Deir Ezzor! – Όργιο φημών στην Μόσχα

Του Πάνου Σπαγόπουλου

Όργιο φημών που εκπορεύονται από την Μόσχα ότι από την χθεσινή αεροπορική επίθεση που πραγματοποίησε η αμερικανική, αλλά και η Αεροπορία της Αυστραλίας εναντίον των συριακών δυνάμεων στην Deir Ezzor, σκοτώθηκαν και Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι.

Πιο συγκεκριμένα οι αναφορές κάνουν λόγο για 7 νεκρούς Ρώσους στρατιωτικούς οι σοροί των οποίων έχουν μεταφερθεί ήδη στην αεροπορική βάση Hmeimim στην Λαττάκεια.

Μάλιστα άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρό Ρώσο διοικητή μονάδας ειδικών δυνάμεων.

Παρόλα αυτά από την ρωσική πλευρά δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο, για την ύπαρξη ή όχι νεκρών Ρώσων στρατιωτικών.

Ο αριθμός των νεκρών Σύρων στρατιωτών από την φονική αμερικανική επιδρομή έχεει φτάσει ήδη τους 90 και ουδείς γνωρίζει εάν θα ανέβει και άλλο.

Άλλες πληροφορικές αναφέρουν  67 Σύρους νεκρούς στρατιώτες και 13 ενόπλους της Χεζμπολά.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν ότι ανάμεσα στα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν την χθεσινή αεροπορική επιδρομή ήταν και αεροσκάφη της RAAF, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότετρες πληροφορίες.

Στο μέτωπο της Deir al-Zour η 137 Ταξιαρχία πυροβολικού της 17ης τεθωρακισμένης μεραρχίας του συριακού Στρατού άνοιξε πυρ κατά αμερικανικού UAV το οποίο θεάθηκε πετά πάνω από τα όρη που περιβάλλουν την πόλη.

Το αμερικανικό UAV πέταξε στην περιοχή Jabal Thardeh εκεί που είχε σημειωθεί η αεροπορική επιδρομή, και το συριακό πυροβολικό άνοιξε προειδοποιητικά πυρ εναντίον του μη επανδρωμένου αεροσκάφους το οποίο και αποχώρησε.




Στο μεταξύ η συριακή Αεροπορία  επέστρεψεε στην περιοχή σήμερα. Σε αεροπορικές προσβολές προχώρησε σήμερα η συριακή Αεροπορία στην περιοχή της Deir al-Zour και στο όρος Altherdh κατά θέσεων της ISIS, εκεί όπου μια ημέρα πριν η αμερικανική Αεροπορία κτύπησε θέσεις του συριακού Στρατού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια