Πρωτοφανής επιχείρηση από τη Ρωσία – Απογείωσε έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 τα οποία κονιορτοποιούν τους τρομοκράτες του ISIS σε ολόκληρη τη Συρία | Βίντεο

Ξεκίνησε η ρωσική επιχείρηση «Νέμεσις» όπως ονομάστηκε εναντίον του ISIS στη Συρία. Για πρώτη φορά απογειώθηκαν όχι ένα ή δύο αλλά συνολικά έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 και κονιορτοποίησαν θέσεις των τρομοκρατών ανατολικά της Παλμύρας ρίχνοντας τόνους βομβών.

Πρόκειται για μια τεράστια επίδειξη δύναμης από τη Ρωσία η οποία θέλει να δείξει ότι επιστρέφει όποια ώρακαι όποτε θέλει στη Συρία.

Αποδέκτες του μηνύματος οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους.

Όλα τα στρατηγικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από βάσεις στην Νότια Ρωσία.

Πρόκειται για μια επίθεση πρωτοφανούς κλίμακας και είναι η αρχή των ρωσικών αντιποίνων για τον θάνατο των δύο Ρώσων πιλότων.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τα στρατηγικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν τρία άρματα μάχης, 3 αποθήκες οπλισμού, 8 φορτηγά, ένα στρατόπεδο και 4 BMP του ΙSIS.

Στην περιοχή της Παλμύρας οι τρομοκράτες έχουν επαναδραστηριοποιηθεί και προσπαθούν να ανακαταλάβουν την πόλη.

Εικάζουμε ότι τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά δεν έπληξαν μόνο στόχους εκεί αλλά σε ολόκληρη την Συρία λόγω του πρωτοφανούς όγκου βομβών που διαθέτουν

Στο μεταξύ το Χαλέπι περνά στον συριακό Στρατό. Δείτε τον νέο χάρτη όπως διαμορφώνεται.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ghouta. Οι γραμμές άμυνας των τρομοκρατών έχουν διαλυθεί.






* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια