Παγκόσμιος σάλος με φωτογραφία της NASA: Οι εξωγήινοι μάς έχουν αφήσει μήνυμα στον Άρη;

Αναταραχή, σύγχυση και «τσουνάμι» συζητήσεων επί συζητήσεων, τόσο στον επιστημονικό, όσο και στον απλό κόσμο, έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA.
Και πώς όχι όταν πολλοί ειδικοί παραδέχονται ότι η φωτογραφία ενδέχεται να κρύβει ένα μήνυμα σε κάποια εξωγήινη γλώσσα!

Ακόμα περισσότεροι μάλιστα υποστήριξαν ότι το μήνυμα που περιέχει περίεργες τελείες και παύλες είναι γραμμένο σε κώδικα Mors, περιμένοντας απλά κάποιον να το «μεταφράσει».

Τις επίμαχες φωτογραφίες ανέλυσε και η ομάδα SecureTeam10 (περιττό να σας πούμε ότι αυτή ασχολείται με οτιδήποτε παραπέμπει σε εξωγήινο), η οποία γνωστοποίησε, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση μέσω YouTube, τα συμπεράσματά της.
«Η NASA εντόπισε αυτά τα παράξενα σχήματα στην άμμο του Άρη που μοιάζουν με μήνυμα Μορς. Κάτι που έχει πυροδοτήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε εκ των επικεφαλής της ομάδας, Tyler, αποκαλύπτοντας πως το μήνυμα μεταφράστηκε στα αγγλικά, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν τόσο απογοητευτικό, όσο και ακαταλαβίστικο!
Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο οι εξωγήινοι να χρησιμοποίησαν τη δική τους γλώσσα…
Και κατέληξε: «Προφανώς δεν νομίζω ότι είναι πιθανό οι εξωγήινοι να αφήνουν μυστικά μηνύματα στον Άρη, ωστόσο ο λόγος που ήθελα να σας δείξω αυτές τις φωτογραφίες είναι για να αντιληφτείτε και εσείς τη σπάνια ομορφιά των αμμόλοφων στον κόκκινο πλανήτη.
Ακόμα και η ίδια η NASA πάντως δεν μπορεί να συλλάβει πώς δημιουργήθηκαν αυτοί οι παράξενοι συνδυασμοί που μοιάζουν με μηνύματα»…





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια