Τορτελίνια με τοματίνια και cottage από τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

Υλικά


  • 100 γραμμάρια τορτελίνια γεμιστά με τυριά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 20 τοματίνια κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
  • ½ ματσάκι ρόκα κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 200 γραμμάρια cottage
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό ρίχνετε 1 κουταλιά χοντρό αλάτι και μόλις βράσει ρίχνετε τα τορτελίνια και βράζετε για 5-6 λεπτά.
Τα σουρώνετε σε ένα σουρωτήρι και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο.
Μόλις ζεσταθεί σοτάρετε με μια κουτάλα το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι  και προσθέτετε τα τορτελίνια.
Ανακατεύετε τα τορτελίνια και προσθέτετε τα τοματίνια και το cottage καθώς και την ρόκα.
Συνεχίζετε προσεχτικά το ανακάτεμα και προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα και συνοδεύετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια