Πούτιν ο… κυρίαρχος του σύμπαντος: Φτιάχνει χωριό στο Φεγγάρι ο Βλαντιμίρ

Η… Γη δεν του είναι αρκετή του Βλαντιμίρ, για αυτό και σχεδιάζει να επεκτείνει τη ρωσική αυτοκρατορία στη Σελήνη και τον Άρη!

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας, η Μόσχα σχεδιάζει ειδικά οχήματα «λεωφορεία», τα οποία θα είναι σε θέση να μεταφέρουν σε καθημερινή βάση απλούς ανθρώπους τόσο στον Άρη, όσο και στη Σελήνη. Στο δε Φεγγάρι, σχεδιάζει την ίδρυση αποικίας, όπου θα διαμένουν μόνιμα άνθρωποι.

Όπως έγινε γνωστό, τα σχέδια για το ειδικό όχημα-λεωφορείο που θα μεταφέρει ανθρώπους  στο Φεγγάρι, θα έχει ως βάση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θα ονομάζεται «Ryov». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου, οι πρώτες μεταφορές θα ξεκινήσουν το 2029, αλλά μετά από προτροπή του Ρώσου προέδρου, ενδέχεται να δοθούν προς χρήση τέσσερα χρόνια νωρίτερα, δηλαδή το 2025.

Το πρόγραμμα διεξάγεται με τη συνεργασία και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία συνδράμει στην κατάκτηση του διαστήματος. Σε δηλώσεις του ένας από τους αξιωματούχους του προγράμματος, τόνισε πως η προοπτική για το Φεγγάρι είναι πολύ καλή, ενώ και ο Άρης προσφέρεται για την κατασκευή βάσεων, οι οποίες θα φιλοξενήσουν ανθρώπινες κοινωνίες στο μέλλον.

Προς το παρόν ας «κατακτήσει» μόνο το Άγιον Όρος, το οποίο επισκέπτεται το Σάββατο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια