Υλικά
- 500 γραμμάρια μικρές γαλλικές πατάτες
- 2 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι και πράσο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο ελαιόλαδο
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες με ένα σφουγγαράκι και τις αφήνετε να στην συνέχεια να στραγγίσουν τα νερά τους.
Με ένα μικρό μαχαίρι κόβετε τις μικρές πατάτες στα τέσσερα και τα λουκάνικα σε στρογγυλές φέτες.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά τις πατάτες ανακατεύοντας με μια κουτάλα.
Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κομμάτια από το λουκάνικο και ανεβάζετε λίγο την θερμοκρασία.
Τηγανίζετε μέχρι οι πατάτες και τα λουκάνικα να είναι έτοιμα και στην συνέχεια προσθέτετε το τυρί κρέμα το οποίο ανακατεύοντας θα έρθει να λιώσει σιγά-σιγά.
Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε στο σερβίρισμα λίγη φρέσκια ρίγανη.
- Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος 30 Λεπτά
* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
0 Σχόλια