Σαλάτα με φέτα και καρπούζι από τον Άκη Πετρετζίκη

Υλικά

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 500 γραμμάρια καρπούζι
  • 200 γραμμάρια φέτα
  • φύλλα ρόκας, μαϊντανού, δυόσμου
  • κόλιανδρο
  • 6 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο απο πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαυροσούσαμο
  • 1 κουταλιά του γλυκού σιρόπι ροδιού
  • ανθό αλατιού

Εκτέλεση


Σε ένα πιάτο βάζουμε το καρπούζι και κομμάτια φέτας.
Μέχρι εδώ καλά.
Προσθέτουμε όμως φύλλα ρόκας, κόλιανδρου, μαϊντανού και δυόσμου. Και αν πείτε οκ.. τότε σε ένα τηγανάκι μαυροσούσαμο, το καβουρδίζουμε λίγο και το ρίχνουμε επάνω…
Και μετά λίγο ανθόνερο από πορτοκάλι, λίγο σιρόπι ροδιού και ανθό αλατιού με λίγο λάδι ανακατεμένα μαζί..
Και αυτή είναι σαλάτα!
Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι

akispetretzikis.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια