Euroleague, δείτε ζωντανά τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός (21:45 LIVE)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε από την Αρμάνι Μιλάνο στο «Mediolanum Forum» και θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά… πρόκρισης.

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός (21:45, Novasports 2) , θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:  

Τα links αφαιρέθηκαν λόγω σχετικής ειδοποίησης από τη Google.
Το Blogger έχει λάβει ειδοποίηση ότι, σύμφωνα με τους όρους του Νόμου περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA), ορισμένο υλικό στο ιστολόγιό σας φέρεται να παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων. Ως αποτέλεσμα, επαναφέραμε την κατάσταση των αναρτήσεων σε \"πρόχειρο\". (Η απουσία μιας ανάλογης πράξης εκ μέρους μας θα υπόκειτο σε αξίωση περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, ανεξαρτήτως επιχειρημάτων. Οι διευθύνσεις URL των φερόμενων ως παραβατικών αναρτήσεων βρίσκονται στο τέλος αυτού του μηνύματος). Αυτό σημαίνει ότι η ανάρτησή σας -και κάθε εικόνα, σύνδεσμος ή άλλο περιεχόμενο- δεν απομακρύνεται. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την ανάρτηση προκειμένου να αφαιρέσετε το προσβλητικό υλικό και να την δημοσιεύσετε εκ νέου, και ως εκ τούτου η εν λόγω ανάρτηση να είναι και πάλι ορατή στους αναγνώστες σας. Ιστορικό: ο Νόμος περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA) βασίζεται στη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ που παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για θέματα ευθύνης των φορέων παροχής υπηρεσιών στο διαδίκτυο σε περίπτωση παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύσετε το επίμαχο υλικό εδώ, μπορείτε να υποβάλετε αντικοινοποίηση. Για να υποβάλετε αντικοινοποίηση, δείτε http://www.google.com/support/bin/request.py?contact_type=lr_counternotice&product=blogger. Η ειδοποίηση που λάβαμε, χωρίς καμία προσωπική πληροφορία, θα δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από μια υπηρεσία που ονομάζεται Chilling Effects στη διεύθυνση http://www.chillingeffects.org
. Αυτό γίνεται σε συμμόρφωση με τον Νόμο περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA). Μπορείτε να αναζητήσετε την ειδοποίηση DMCA που σχετίζεται με την απομάκρυνση του υλικού σας μεταβαίνοντας στη σελίδα αναζήτησης της υπηρεσίας Chilling Effects στη διεύθυνση http://www.chillingeffects.org/search.cgi, και εισάγοντας τη διεύθυνση URL της ανάρτησης ιστολογίου που καταργήθηκε. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας ότι δημοσιεύσατε εκ νέου την ανάρτηση χωρίς την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού/συνδέσμου, τότε θα διαγράψουμε την ανάρτησή σας και θα εκλάβουμε την πράξη αυτή ως παραβατική. Επαναλαμβανόμενες παραβατικές πράξεις ενάντια στους Όρους Υπηρεσιών μας ενδέχεται να οδηγήσουν στη λήψη περαιτέρω διορθωτικών μέτρων ενάντια στον λογαριασμό σας στο Blogger, όπως τη διαγραφή του ιστολογίου σας και/ή τον τερματισμό του λογαριασμού σας. Οι ειδοποιήσεις DMCA σχετικά με το υλικό στο ιστολόγιό σας ενδέχεται επίσης να οδηγήσουν στη λήψη μέτρων ενάντια σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο λογαριασμό στο AdSense. Σε περίπτωση νομικών ερωτημάτων σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε δικό σας νομικό σύμβουλο. Μετά τιμής, Η Ομάδα του Blogger
  • To blog δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog μας δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
  • Όλοι οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας δέχονται ότι κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών, μόνο εφόσον καλύπτονται από την κείμενη νομοθεσία για ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προστεθούν και άλλα links, εφόσον υπάρξουν.
  • Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.
StergioG
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια