Η Google απειλεί με αποκλεισμό τα blogs με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους

κατάλογοςΗ Google προειδοποίησε τους χρήστες του Blogger ότι η εταιρεία θα ενημερώσει την Πολιτική Περιεχομένου της και θα «απαγορεύει αυστηρά τη νομιμοποίηση το περιεχόμενο για ενηλίκους στο Blogger.» Έτσι, προειδοποίησε ότι τα blogs, τα οποία φέρουν περιεχόμενο για ενηλίκους και όσα εμφανίζουν διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, μπορεί να κλείσουν όταν τεθούν οι νέοι όροι στις 30 Ιουνίου.

Η Google, όπως και πολλές υπηρεσίες blogging, επέτρεπαν πάντα περιεχόμενο για ενήλικες στο Blogger, εφόσον το blog είχε κατηγοριοποιηθεί σωστά. Οι κανόνες της Πολιτικής Περιεχομένου προειδοποιούν ότι τα blogs με ερωτικό περιεχόμενο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ώστε να αποφέρουν χρήματα, που σημαίνει ότι ένα σημαντικό ποσοστό του περιεχομένου δεν θα πρέπει να είναι διαφημίσει ή σύνδεσμοι σε εμπορικές ιστοσελίδες πορνό.

Ίσως να υπάρχει κάποια διαφωνία σχετικά με το τι είναι «σημαντικό» ή τι «αποφέρει χρήματα». Όπως και να έχει, η Google αισθάνεται την ανάγκη να καταστήσει αυστηρότερους κανόνες. Τα blogs για ενηλίκους με απαγορευμένες διαφημίσεις θα κλείνουν σε λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την λήψη προειδοποιητικού μηνύματος.
Ακολουθήστε μας στο facebook και στο Twitter

diavasame

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια