Cloud project: Μια καταιγίδα στο σαλόνι σας | Βίντεο

Οι καταιγίδες μπορεί να προκαλούν προβλήματα αλλά δεν παύουν να αποτελούν ένα από τα πολύ όμορφα φαινόμενα της φύσης. Εξαρτάται βέβαια από που παρακολουθείτε το φαινόμενο.

Το Cloud project του Richard Clarkson φέρνει το θέαμα μιας καταιγίδα στο σαλόνι σας, χωρίς να πρέπει να υποστείτε όλες τις καταστροφικές συνέπειες του φαινομένου.

Ένα «αφράτο» σύννεφο 60 εκατοστών σε μήκος, με αισθητήρες κίνησης, φώτα που αλλάζουν χρώμα, και ένα σύστημα ηχείων με σύνδεση Bluetooth θα σας «ταξιδέψει» στο κέντρο μιας καταιγίδας.

Πρόκειται για ένα smarthome gadget που έρχεται σαν τέχνη, και μάλλον θα σας κοστίσει πολλά. Μία «έξυπνη» έκδοση ενός λαμπτήρα, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω, θα σας κοστίσει 3.360 αμερικανικά δολάρια. Συν τοις άλλοις, οι δημιουργοί του προτείνουν την πρόσληψη ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγου για την εγκατάστασή του.

Αν δεν επιθυμείτε το χαρακτηριστικό της streaming μουσικής, τους ανιχνευτές κίνησης, ή τα χρωμοδιολισθητικά φώτα, και αγοράσετε την έκδοση του Cloud που περιέχει μόνο το λαμπτήρα η τιμή πέφτει στα 960 δολάρια.

Δείτε το βίντεο


Cloud from Richard Clarkson on Vimeo.

iguru.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια