Αποκάλυψη CNN: Ευθύνονται αυτοί που βρίσκονταν στο πιλοτήριο του Μπόινγκ 777

Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών κλίνουν προς τη θεωρία ότι «εκείνοι (που βρίσκονταν) στο πιλοτήριο ” -δηλαδή οι πιλότοι της Malaysia Airlines Flight 370 – ήταν υπεύθυνοι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπόινγκ 777 των Αερογραμμών της Μαλαισίας. Αυτό δήλωσε στο καλωδιακό δίκτυο CNN ένας Αμερικανός αξιωματούχος με άμεση γνώση των τελευταίων εξελίξεων γύρω από την εξαφάνιση του αεροπλάνου.



Η αποκάλυψη του CNN ακολούθησε την είδηση ​​ότι οι αρχές της Μαλαισίας ερεύνησαν την οικία του πιλότου του αεροπλάνου, μια κίνηση που ήρθε την ίδια μέρα κατά την οποία ο Πρωθυπουργός Najib Razak δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το αεροπλάνο άλλαξε πορεία λόγω της “σκόπιμης ενέργειας” που έγινε από κάποιον που βρισκόταν στο αεροπλάνο.

Εδώ και αρκετές ημέρες, η κυβέρνηση της Μαλαισίας αναζητούσε δικαιολογία για να ερευνήσει την οικία του πιλότου και του συγκυβερνήτη. Αλλά μόνο τις τελευταίες 24 με 36 ώρες, όταν τα δεδομένα από τα ραντάρ και τους δορυφόρους ήρθαν στο φως, οι αρχές πίστεψαν ότι είχαν επαρκείς λόγους για να ερευνήσουν τις κατοικίες των πιλότων, σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος μίλησε στο CNN υπό τον όρο της ανωνυμίας .

«Οι Μαλαισιανοί δεν το έκαναν αυτό ελαφρά τη καρδία “, είπε ο αξιωματούχος στο CNN. Δεν είναι σαφές κατά πόσον η κυβέρνηση της Μαλαισίας πιστεύει ότι ο ένας ή και οι δύο άνδρες θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για ό, τι συνέβη όταν η Boeing 777-200 ER εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου, καθ ‘οδόν από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.

ΠΗΓΗ: CNN, mignatiou.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια