Νικητής στο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και… ισοπαλία

Σε ένα ποιοτικά κακό παιχνίδι αλλά με ένταση και πολύ πάθος, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο τελευταίο σουτ τον Ολυμπιακό και η σειρά των τελικών «άναψε».


Σε «πράσινα» χέρια κατέληξε η νίκη στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στην Basket League.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 67-65 και ισοφάρισε σε 1-1, με το επόμενο ραντεβού των «αιωνίων» να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/6, 21:15).

Το ντέρμπι κρίθηκε, κυριολεκτικά, στο ένα σουτ. Το έβαλε ο Πονίτκα και ήταν τρίποντο στα 17.4΄΄ πριν τη λήξη για το προσπέρασμα των γηπεδούχων (67-65).

Ο ΜακΚίσικ αστόχησε στο δικό του, ο Λαρεντζάκης πάτησε τη γραμμή στη διεκδίκηση και το σερί των 14 νικών του Ολυμπιακού επί του «τριφυλλιού» σταμάτησε στις 14 νίκες, ύστερα από 2,5 χρόνια.

Η τύχη δεν ήταν απόψε με το μέρος των «ερυθρόλευκων», που πήγαν στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Σλούκα (γαστρεντερίτιδα) και στη διάρκεια του παιχνιδιού έχασαν με αποβολή και τον άλλο πλέι μέικερ, καθώς ο Γουόκαπ αποβλήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας και υποβασταζόμενος ο Βεζένκοφ, ύστερα από σκληρό φάουλ του Μποχωρίδη, με αποτέλεσμα οι επιθετικές λύσεις να λιγοστέψουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που πήγε σε κλειστό σχήμα έκτοτε.

Ακόμα κι έτσι πάντως οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον αγώνα με την άμυνά τους, αλλά οι (αρκετές) λάθος επιλογές στο τέλος και το «ψυχρό» σουτ του Πολωνού άσου έκριναν την αναμέτρηση.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια