Ο Βούτσιτς ζήτησε βοήθεια για Κόσοβο από τον Ερντογάν βάζοντας το λύκο να φυλάει το μαντρί με τα πρόβατα


Περιμένει οθωμανική δικαιοσύνη ο Σέρβος πρόεδρος για όλα αυτά που κάνουν οι Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο;-Μόνο η Ελλάδα και ο ελληνισμός στέκονται απέναντι στην επεκτατική Τουρκία του Ερντογάν, τελεία και παύλα.

ΟΠρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσις, μίλησε χθες τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη, ευχόμενος να οδηγήσει τη χώρα με επιτυχία στον δρόμο της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σερβικής προεδρίας, “με την ευκαιρία αυτή, ο Βούτσις επεσήμανε ότι η Τουρκία είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός εταίρος για τη Σερβία, όχι μόνο σε διμερή βάση, αλλά και στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ενδιαφέρθηκε για την τρέχουσα κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια και ο Πρόεδρος Βούτσιτς τον ενημέρωσε για τη χρονολογία των γεγονότων που οδήγησαν στην κλιμάκωση της βίας κατά της σερβικής κοινότητας εκεί.

Ζήτησε επίσης από τον αρχηγό του τουρκικού κράτους να χρησιμοποιήσει τη φήμη και την επιρροή της χώρας του για να διατηρήσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια