«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό για τις υποκλοπές - Ένα βήμα πριν την πρόταση μομφής ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα τοποθετηθεί στη Βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Κρήτη όπου περιοδεύει.


Στη Βουλή μεταφέρεται η σύγκρουση για το «καυτό» ζήτημα των υποκλοπών αφού ο Αλέξης Τσίπρας θα τοποθετηθεί στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Από χθες «οργιάζουν» οι φήμες για κατάθεση πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, αν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα βρίσκεται στη Βουλή αφού περιοδεύει στην Κρήτη.

Από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνουν την κατάθεση της πρότασης μομφής, ωστόσο έχουν ζητήσει από όλους τους βουλευτές να είναι παρόντες στο κοινοβούλιο στις 12:00 το μεσημέρι αφού θα συζητηθεί και το ζήτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση.

Ακολούθως, θα ξεκινήσει η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, όπου θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθεση της πρότασης μομφής.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει τα ονόματα όσων τεκμηριωμένα κατά την ΑΔΑΕ βρέθηκαν στον κοριό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια