Aσταμάτητος ο Παναθηναϊκός, πέρασε και από την Τούμπα


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας, καθώς επιβλήθηκε 2-1 επί του ΠΑΟΚ, έκανε το «6X6» και συνεχίζει ασταμάτητος να οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Το «Τριφύλλι» είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τους «πράσινους» στην ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα, στο 12΄ ο Αϊτόρ ανάγκασε τον Κοτάρσκι σε μεγάλη επέμβαση αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ.

Αυτό συνέβη στο 18ο λεπτό, όταν ο Αουγκούστο βρήκε με τακουνάκι τον Ολιβέιρα, ο οποίος απέναντι από τον Μπρινιόλι έδωσε προβάδισμα στον «Δικέφαλο».

Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν μια άλλη ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι και στο 51΄ ο Αϊτόρ, μετά από καταπληκτική πάσα του Ρούμπεν, έφερε το ματς «στα ίσια», αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, στο 73΄ σκόραρε και δεύτερη φορά έπειτα από το κερδισμένο πέναλτι του Σπόραρ, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο ο Κοτάρσκι.

Ο Αϊτόρ ήταν και πάλι εύστοχος και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στα υπόλοιπα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεσε, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ και με τον Αουγκούστο, αλλά ο Παναθηναϊκός κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του 2-1 και συνεχίζει ακάθεκτος.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια