WRC - Ράλλυ Βελγίου: Νικητής ο Tanak σε αγώνα θρίλερ


Σε έναν αγώνα που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος, οι Ott Tanak- Martin Jarveoja (Hyundai i20 Rally1) ήταν αυτοί που οδήγησαν στο όριο, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία τους και εν τέλει επικράτησαν.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι Ott Tanak- Martin Jarveoja (Hyundai i20 Rally1) δεν άφησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάει χαμένη. Κατάφεραν να ελέγξουν στο τελευταίο σκέλος τους μαχητικούς Elfyn Evans- Scott Martin (Toyota Yaris Rally1) και να κατακτήσουν την τρίτη τους νίκη στη σεζόν και τη δεύτερη συνεχόμενη με διαφορά μόλις 5 δευτερολέπτων.

Οι Βρετανοί από την πλευρά τους τα έδωσαν όλα για τη νίκη, όμως δυστυχώς για αυτούς, για ακόμα έναν αγώνα έμειναν δεύτεροι χάνοντας στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά έδειξαν ότι παραμένουν ανταγωνιστικοί και δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξανακερδίσουν κάποιον αγώνα του WRC.

Δεύτερο συνεχόμενο βάθρο και για τους Esapekka Lappi- Janne Ferm (Toyota Yaris Rally1) στη δεύτερη τους μόλις συμμετοχή στο Βέλγιο, σε μια επιφάνεια που δεν είναι και η αγαπημένη τους. Σίγουρα ήξεραν από την αρχή ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω σε αυτό τον αγώνα, όμως με σταθερό ρυθμό και, κυρίως, χωρίς μεγάλα λάθη, κατάφεραν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα για τους ίδιους και την ομάδα τους.

Το καλύτερο τους αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ σημείωσαν οι Oliver Solberg- Elliott Edmondson (Hyundai i20 Rally1) τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήθελε πολύ το νεαρό πλήρωμα, σε μια χρονιά που έχει σημαδευτεί μέχρι τώρα από τα πολλά λάθη τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια