WRC – Ράλλυ Φινλανδίας – 3η ημέρα: O Tanak αντέχει στην πίεση των Toyota


Συγκλονιστική είναι η εξέλιξη στο Ράλλυ Φινλανδίας με την τρίτη και πιο δύσκολη ημέρα να έχει ολοκληρωθεί.

Η βροχή που έπεσε στις ειδικές διαδρομές κατά τη διάρκεια της ημέρας τις έκανε ακόμα πιο γλιστερές αυξάνοντας το συντελεστή δυσκολίας. Ότι καλύτερο για τους Kalle Rovanpera – Jonne Halttunen που ανέλαβαν τη σκυτάλη της εκπροσώπησης των Yaris και εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στους Ott Tanak- Martin Jarveoja (Hyundai i20 Rally1).

Οι Εσθονοί κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτοπορία με τη διαφορά που χωρίζει τα δύο πληρώματα να ψαλιδίζεται από τα 21 δευτερόλεπτα στο τέλος του πρώτου σκέλους, μόλις στα 8,4 (!!!) με 44 αγωνιστικά χιλιόμετρα να απομένουν μέχρι τον τερματισμό.

Άνθρωποι και μηχανές αναμένεται να φτάσουν στα όρια τους στις ειδικές της Κυριακής και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό!

Οι Rovanpera- Halttunen για ακόμα έναν αγώνα είχαν και την τύχη στο πλευρό τους, όταν λίγο πριν τον τερματισμό της 14ης ειδικής είχαν μια επίσκεψη εκτός δρόμου, αποτέλεσμα λάθους στις σημειώσεις, χωρίς ωστόσο περαιτέρω συνέπειες. Κέρδισαν 4 ειδικές της ημέρας, έναντι μίας των μεγάλων τους αντιπάλων, ενώ σε μία σημείωσαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο.

Η προσπάθεια των Tanak- Jarveoja είναι επίσης αξιοσημείωτη, παλεύοντας μέχρι τέλους στις ειδικές με τους ανταγωνιστές τους αλλά και το αυτοκίνητο τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια