"Βροχή" ρωσικών πυραύλων στην Ουκρανία! Στο Σεβέρσκ επικεντρώνονται οι μάχες - Μεγάλος αριθμός νεκρών στη Βίνιτσα

O Σόιγκου επιθεώρησε ξανά τα ρωσικά στρατεύματα που πολεμούν στην Ουκρανία- Εκτιμήσεις πως έδωσε πράσινο φως για μια νέα επίθεση - Τι αναφέρει το Πεντάγωνο και οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών.


Το Σάββατο 16 Ιουλίου, η Ουκρανία βρίσκεται στην 143η ημέρα του πολέμου με τη Ρωσική Ομοσπονδία, με τις κεντρικές μάχες να διεξάγονται βόρεια του Σλαβιάνσκ, καθώς και στις περιοχές Σεβέρσκ, Σολένταρ και Μπαχμούτ, στο ευρύτερο Ντονιέτσκ. Στα νοτιοδυτικά του Ντονιέτσκ, οι εχθρικές επιθέσεις εντάθηκαν στην περιοχή Βουχλεντάρ. Χθες, ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τις περιοχές Νικολάεφ, Χάρκοβο, Ντνέπρ, Κραματόρσκ, Σλαβιάνσκ και Μπαχμούτ.

Σε 24 άτομα αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την προχθεσινή επίθεση με ρουκέτες στη Βίνιτσα. Μια άλλη γυναίκα, η οποία υπέστη εγκαύματα στο 85% της επιφάνειας του σώματός της, πέθανε στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Βίνιτσα, Σεργκέι Μπορζόφ (Sergey Borzov).

Συνεχίζεται η περίθαλψη για τα 68 θύματα αυτής της επιδρομής, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 4 παιδιά, ενώ άλλοι τέσσερις εξακολουθούν να αγνοούνται.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια