Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και μαθηματικά στην Ευρώπη


Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο με 4-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το 2017!

To ''τριφύλλι'' έπειτα από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έφτασε τον ΠΑΟΚ στους 61 πόντους και την δεύτερη θέση, ο οποία θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη στη Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, πίεσε ασφυκτικά την άμυνα του ΠΑΣ αλλά ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, ο Λοντίγκιν, είχε καθοριστικές επεμβάσεις.

Το ''τριφύλλι'' με υπομονή, καθαρό μυαλό και σχέδιο έψαχνε το γκολ και τελικά το βρήκε στο 37'. Έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ, ο Αϊτόρ δεν βρήκε καλά την μπάλα, εκείνη στρώθηκε στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους ''πράσινους'', μετουσιώνοντας την υπεροχή της ομάδας του. 

Στο δεύτερο μέρος οι ''πράσινοι'' συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο 68' με τον Μαουρίσιο έκαναν το 2-0 και επί της ουσίας σφράγισαν την νίκη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καρλίτος μετά από ασίστ του Κουρμπέλη έκανε το 3-0 και στο 87' ο Χουάνκαρ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για το ''τριφύλλι''.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια