Ουκρανία ώρα μηδέν: Έτοιμη για την τελική μάχη στο Ντονμπάς η Ρωσία που δεν... ξεχνά το Κίεβο - Φόβος για χρήση χημικών όπλων


Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φτάσει τις 48 ημέρες, με τη Ρωσία να επικεντρώνεται για την ώρα στο Ντονμπάς, αλλά χωρίς να έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της για κατάληψη του Κιέβου.

Την ώρα που ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανέλαβε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας θα συνεχιστούν και μια μεγάλη ρωσική φάλαγγα κατευθύνεται στο Ντονμπάς, η Ουκρανία ζήτησε περισσότερα όπλα από τη Δύση για να την βοηθήσουν να βάλει τέλος στην πολιορκία της Μαριούπολης και να αποκρούσει μια αναμενόμενη ρωσική επίθεση στα ανατολικά.

Επίσης, όπως σημειώνει το ΑΠΕ, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές για βιασμούς και βάναυση συμπεριφορά από τις ρωσικές δυνάμεις εναντίον Ουκρανών αμάχων.

Εξάλλου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν αποθήκες πυρομαχικών στις ουκρανικές περιφέρειες του Χμελνίτσκι και του Κιέβου.

Το υπουργείο ανακοίνωσε πως οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν αποθήκη πυρομαχικών και υπόστεγο αεροσκαφών στην αεροπορική βάση Σταροκοστιαντίνιφ στην περιφέρεια του Χμελνίτσκι, καθώς και μια αποθήκη πυρομαχικών κοντά στην Χαβριλίβκα, βόρεια του Κιέβου.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια