WRC - Ράλλυ Μόντε Κάρλο: O εκπληκτικός Loeb στην κορυφή


Ο Sebastien Loeb έκανε χατ-τρικ με το Ford Puma Rally1 στο πρώτο loop ειδικών διαδρομών της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Μόντε Κάρλο και τέθηκε επικεφαλής, εμπρός από τους Elfyn Evans και Sebastien Ogier.

Το πρώτο πέρασμα από τις 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Μόντε Κάρλο έχει ολοκληρωθεί, με τους Sebastien Loeb-Isabelle Galmiche να εντυπωσιάζουν, παίρνοντας το προβάδισμα με το Ford Puma Rally1.

Το γαλλικό πλήρωμα σημείωσε 3 ταχύτερους χρόνους, αρχικά ροκανίζοντας τη διαφορά που είχαν δημιουργήσει από χθες το βράδυ οι Sebastien Ogier-Benjamin Veillas, για να πάρει το προβάδισμα στην καταληκτική ειδική διαδρομή του πρωινού loop.

Έτσι, έφεραν ένα αυτοκίνητο της M-Sport Ford στην πρώτη θέση της προσωρινής κατάταξης, για πρώτη φορά μετά από το Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας 2020, όταν είχαν τεθεί επικεφαλής οι Suninen-Lehtinen.

Την ίδια στιγμή, οι Γάλλοι της Toyota έχασαν δύο θέσεις, αφού έπεσαν πίσω και από τους Elfyn Evans-Scott Martin, αμφότεροι με Toyota GR Yaris Rally1.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια