Ήττα στην Πόλη για τον «σκουριασμένο» Ολυμπιακό


Η αγωνιστική απραξία και η αμυντική αδυναμία του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο δέχθηκε 30 πόντους (με 7/9 τρίποντα), κόστισε στους «ερυθρόλευκους» την ήττα με 80-94 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Η πειραϊκή ομάδα αγωνίστηκε σε όλο το β΄ ημίχρονο χωρίς τον προπονητή της, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στα 2΄56΄΄ πριν το ημίχρονο, με τον βοηθό του, Χρήστο Παππά, να αναλαμβάνει την καθοδήγηση.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ής ημέρας της Ευρωλίγκας και η ήττα ήταν συνολικά η έκτη για τον Ολυμπιακό σε 18 αγώνες (υπάρχουν δύο αναβολές), ωστόσο ο ελληνικός σύλλογος παραμένει στην πρώτη τετράδα.

Ο Κώστας Σλούκας μοίρασε 7 ασίστ, έφτασε στις 1.202 τελικές πάσες και προσπέρασε τον Σέρχιο Γιουλ στη σχετική κατάταξη ανεβαίνοντας στην έκτη θέση όλων των εποχών στη διοργάνωση και «καταδιώκοντας» τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που έμεινε στις 1.255.

Για τον Ολυμπιακό από 14 πόντους σημείωσαν οι Σλούκας και Ντόρσεϊ, ενώ από 12 πόντους σημείωσαν οι Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Από τη Φενερμπαχτσέ ο Μαχμούτογλου τέλειωσε το παιχνίδι με 17 πόντους (4/5 τρίποντα), 15 πρόσθεσε ο Πολονάρα, 14 ο Πιερ, 12 ο Μπούκερ και από 11 οι Γκούντουριτς και Χένρι.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια