Άδοξη ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές


Ο Παναθηναϊκός έκανε, κατά πάσα πιθανότητα, το καλύτερο φετινό παιχνίδι του εκτός έδρας αλλά δεν απέφυγε την ήττα στον πόντο (81-82) από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος, αλλά μία χαμένη βολή και μία κακή άμυνα στο τέλος της αναμέτρησης έδωσαν μια ανέλπιστη νίκη στην Εφές.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και κρίθηκε από το τρίποντο του Μοερμάν στο 1.1΄΄ πριν τη λήξη, ενώ είχε προηγηθεί η αστοχία (1/2 βολές) του Οκάρο Ουάιτ.

Με ρυθμό από τα 6,75 στη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό στις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι, προκειμένου να σημειώσει μια μεγάλη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις συνεχείς ήττες.

Οι «πράσινοι» έμειναν στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-15, ενώ οι Τούρκοι έφτασαν στο 10-10 κι επέστρεψαν στην πρώτη οκτάδα. 

Ο Νέντοβιτς με 20 πόντους (4/8 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο ήταν ο κορυφαίος, έχοντας συμπαραστάτες τους Μέικον (17π., 3/4τρ.), Ουάιτ (15π.), ενώ Καββαδάς (8π.) και Έβανς (10ρ.) κάλυψαν το κενό του τραυματία Παπαγιάννη.

Από την Αναντολού Εφές ξεχώρισε, εκτός από τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής Μοερμάν (15π.), ο Μίτσιτς με 20 πόντους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια