Ράλλυ Monza: Οι συμμετοχές για το φινάλε της σεζόν


Το Ράλλυ Monza, τελευταίος αγώνας του φετινού WRC που θα διεξαχθεί στις 18-21 Νοεμβρίου, συγκέντρωσε 82 συμμετέχοντες εκ των οποίων υπάρχει και ένας Έλληνας οδηγός.

Το Ράλλυ Monza, που στις 18-21 Νοεμβρίου θα αποτελέσει τον τελευταίο αγώνα του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και ταυτόχρονα, τον επίλογο της εποχής των αυτοκινήτων WRC, που ξεκίνησε το 1997.

Η φετινή εκδοχή του Ράλλυ Monza περιλαμβάνει 16 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 253,18 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Από αυτές, οι 8 θα διεξαχθούν στα βουνά της περιοχής και οι υπόλοιπες εντός του θρυλικού “Ναού της Ταχύτητας”, που θα αποτελέσει και το επίκεντρο του αγώνα.

Στο τελευταίο ράλλυ της σεζόν θα κριθούν οι τίτλοι Οδηγών και Κατασκευαστών. Στους Οδηγούς, οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (204) ταξιδεύουν στην Ιταλία έχοντας διαφορά 17 βαθμών από τους Elfyn Evans-Scott Martin (187), αμφότεροι με Toyota Yaris WRC.

Στους Κατασκευαστές, η Toyota (474) έχει διαφορά 47 βαθμών από την Hyundai (427), οπότε είναι ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αφού χρειάζεται απλό τερματισμό για οποιοδήποτε από τα τρία πληρώματά της, ώστε να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Οι συμμετέχοντες στο Ράλλυ Monza

Ανάμεσα στα 82 πληρώματα που βρίσκονται στον πίνακα συμμετεχόντων, ξεχωρίζουν τα 10 που αγωνίζονται με αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια