WRC - Ράλλυ Ισπανίας: Κέρδισε ο Neuville, παίζεται ακόμα ο τίτλος


Το τρίτο και τελευταίο σκέλος του Ράλι Ισπανίας είχε καρδιοχτύπια αλλά δεν είχε δράματα, με τον Thierry Neuville να κατακτά τη νίκη και τον δεύτερο Elfyn Evans, να δίνει παράταση στην υπόθεση «τίτλος».

Ο Βέλγος προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα των 16.4 δευτερολέπτων και το έκανε και με το παραπάνω, αν και η δυσκολία στην επανεκκίνηση του κινητήρα του Hyundai i20 Coupe WRC πριν την Power Stage, τον έκανε να τρομάξει.

Όμως όλα πήγαν καλά και με τη δεύτερη φετινή επιτυχία του, ανέβασε το συνολικό αριθμό νικών του στο WRC στις 15.

Πίσω του, ο Evans μπορεί να ονειρευόταν τη δεύτερη αλλά και η δεύτερη, που συνδυάστηκε με την τρίτη στην power stage που έγινε υπό βροχή, τον βοήθησαν να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sebastien Ogier.

Αυτή πλέον είναι στους 17 βαθμούς, καθώς ο Γάλλος έμεινε τέταρτος τόσο στη γενική όσο και στην power stage. Όλα λοιπόν θα κριθούν στο μεγάλο φινάλε, στη Μόντσα, στις 19-21 Νοεμβρίου.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Dani Sordo, που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελευταίου σκέλους. Ο οδηγός της Hyundai ήταν ταχύτερος και στις τέσσερις ειδικές διαδρομές, «προσπέρασε» τον Ogier και ανέβηκε για πεντηκοστή φορά στο βάθρο!

Πάνος Σεϊτανίδης (instagram.com/SeitanF1)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια