Super League: Απέδρασε ο Ολυμπιακός, νίκησε η ΑΕΚ, «αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ - Βαθμολογία


Ο Ολυμπιακός συνάντησε μεγάλες δυσκολίες στα Ιωάννινα, αλλά τελικά κατάφερε να αποδράσει με το «τρίποντο» (1-0) και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτός που «λύτρωσε» τους «ερυθρόλευκους» κι έβαλε τέλος στο αήττητο του ΠΑΣ ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 84ο λεπτό. Το «διπλό» της ομάδας του Πειραιά έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, με δεδομένο ότι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκαν «σβηστοί» στο δεύτερο μέρος, έχοντας προφανώς το μυαλό τους και στον αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για το Europa League.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε άκρως αποτελεσματική στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της κι επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έθελξαν με την απόδοση τους, αλλά πήραν άνετα το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» τους στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παραμένουν στον πάτο της βαθμολογία κι είναι μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης. Πριν την έναρξη του ματς, η ΑΕΚ προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς οι παίκτες της βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας αδέσποτα κουτάβια στην αγκαλιά τους.

Στη ματσάρα της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ υπέστη μεγάλο κάζο, καθώς μολονότι προηγήθηκε 4-1 στο ημίχρονο, είδε τον Βόλο να ισοφαρίζει (4-4) και να φεύγει με τον βαθμό από την Τούμπα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν 0-1, αλλά μετά το 20ο λεπτό ήταν καταιγιστικοί, σημειώνοντας τέσσερα γκολ μέχρι το τέλος την ανάπαυλα. Η ομάδα του Αμπασκάλ, όμως, έκανε τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο 80’, όταν το σκορ ήταν 4-3.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε ένα ματς που είχε νεύρα και αίματα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καρέλη, ο οποίος σκόραρε μετά από 33 μήνες, αλλά η ομάδα της Κρήτης έκανε την ανατροπή κι έφυγε με το «τρίποντο».

Η βαθμολογία της Super League



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια