WRC - Ράλλυ Ypres Βελγίου: 1-2 της Hyundai με νικητή τον Neuville


Ο Thierry Neuville κατέκτησε τη νίκη στο Ράλλυ Ypres Βελγίου, με τον Craig Breen να διαμορφώνει το 1-2 της Hyundai και τον Kalle Rovanpera να ανεβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο βάθρο.

Το Ράλλυ Ypres Βελγίου, 8ος γύρος του φετινού WRC, ολοκληρώθηκε με εξαιρετικό τρόπο για την Hyundai, η οποία πέτυχε το πρώτο της φετινό 1-2, με τους Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe να αναδεικνύονται νικητές στον αγώνα της πατρίδας τους, εμπρός από τους Craig Breen-Paul Nagle.

Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen, που επιβλήθηκαν στην εσωτερική μάχη, των Elfyn Evans-Scott Martin και Sebastien Ogier-Julien Ingrassia.

Η εξέλιξη που οι περισσότεροι περιμέναμε αναφορικά με το παρθενικό Ράλλυ Ypres Βελγίου στο πλαίσιο του WRC, έγινε πραγματικότητα.

Μετά από δύο ημέρες στην περιοχή της Ypres, πόλης που αποτέλεσε το επίκεντρο του αγώνα, σήμερα τα πληρώματα μεταφέρθηκαν 300 χιλιόμετρα πιο ανατολικά, στο Spa.

Η τρίτη και καταληκτική ημέρα του βελγικού ράλλυ περιλάμβανε 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 40,52 αγωνιστικών χιλιομέτρων, πέριξ ή και εντός της φημισμένης πίστας Spa-Francorchamps, με περάσματα από διάσημες στροφές όπως οι Eau Rouge και Raidillon.

Έχοντας το πάνω χέρι από την πρώτη ημέρα, οι Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe και Craig Breen-Paul Nagle δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας κατά τη χθεσινή, δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Ypres, από τους αντιπάλους τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια