«Τρένο» στο Τορόντο ο Τσιτσιπάς


Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το απέδειξε άλλη μια φορά στο Rogers Cup του Τορόντο, όπου επιβλήθηκε με 2-0 του Κάσπερ Ρουντ και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του τουρνουά Masters για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρώτη φορά μετά το 2018!

Ο Έλληνας πρωταθλητής διέκοψε το νικηφόρο σερί των 14 αγώνων του Νορβηγού αντιπάλου του (σ.σ. ο 23χρονος είχε να ηττηθεί από τις 30 Ιουνίου), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες με 6-1.

Στο δεύτερο ο Ρουντ ήταν ανταγωνιστικός μέχρι και το 8ο game, καθώς στο κρίσιμο σημείο του αγώνα ο Τσιτσιπάς έκανε το break προηγήθηκε με 5-4 και κρατώντας στη συνέχεια το σερβίς του έφτασε στη νίκη με 6-4 και στο 2-0.

Να σημειωθεί ότι τρεις μήνες νωρίτερα ο Ρουντ είχε επιβληθεί του Τσιτσιπά στο Masters της Μαδρίτης, ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής φρόντισε πολύ γρήγορα να «πάρει εκδίκηση» και να «μετρήσει» την 45η νίκη του μέσα στο 2021. Βελτίωσε το σερί του σε 45-12 και δεσπόζει στη λίστα με τους τενίστες που έχουν τις περισσότερες νίκες εφέτος στο tour.

Το τελευταίο «εμπόδιο» για το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο δρόμο για τον τελικό του Rogers Cup θα είναι ο νικητής που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα και στον Ράιλι Οπέλκα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια