Φεύγουν και οι… τελευταίοι απ’ την Αθήνα – Χαμός σε λιμάνια, αεροδρόμιο, Εθνικές Οδούς


Γεμάτα τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα – Με 100% πληρότητα απογειώνονται τα αεροσκάφη για τα νησιά μας – Αυξημένη κίνηση από το πρωί σε Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου

Πώς και πώς περίμεναν οι Αθηναίοι τις διακοπές του καλοκαιριού, μετά το πολύμηνο lockdown που δοκίμασε τις αντοχές και τα νεύρα όλων.

Οι αδειούχοι του Αυγούστου, που περίμεναν σχεδόν ένα χρόνο για να φύγουν από το κλεινόν άστυ, εγκαταλείπουν από νωρίς το πρωί της 13ης Αυγούστου την πρωτεύουσα προς πάσα κατεύθυνση. Στα λιμάνια, τόσο του Πειραιά, όσο και της Ραφήνας και του Λαυρίου επικρατεί το αδιαχώρητο, με τους επιβάτες να κρατούν ανά χείρας τα απαραίτητα έγγραφα για τον υγειονομικό έλεγχο πριν την επιβίβαση.

Ανάλογη εικόνα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο τα τελευταία 24ωρα δεν αδειάζει ούτε τα ξημερώματα. Τα αεροσκάφη αναχωρούν με πληρότητα στο 100%, με τους δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιονίου, να έχουν την... τιμητική τους.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στις Εθνικές Οδούς, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται προβλήματα και καθυστερήσεις. Όπως επισημαίνεται, φέτος η κίνηση προς τους προορισμούς της ηπειρωτικής χώρας είναι μεγαλύτερη, μιας και πολλοί εκδρομείς επιλέγουν να μην μπουν σε καράβια και αεροπλάνα υπό το φόβο του κορωνοϊού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια