Όταν χτυπάς την πόρτα του διαβόλου, μπορεί και να σου ανοίξει…


Του Θοδωρή Γιάνναρου

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί  το θράσος και η περιφρόνηση για τη χώρα μας,του Mr Survivor -Acun Ilicali, Τη στιγμή που αυτό το νέο-οθωμανικό "φρούτο” που μας προέκυψε στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετρά τα εκατομμύρια που έβαλε στις τσέπες του από το ελληνικό Survivor και όχι μόνο, δέχθηκε με χαρά και περηφάνια, να εξυπηρετήσει τη μισαλλοδοξία και τα άνομα και εγκληματικά σχέδια του μεγάλου του αφεντικού, Recep Tayyip Erdogan και να συμμετάσχει σε αγώνα ποδοσφαίρου, μια φιέστα, που θα γίνει στα Κατεχόμενα μεταξύ πολιτικών και celebrities, διαπράττοντας κατ’ αυτό τον τρόπο, ανερυθρίαστα και χωρίς αιδώ, μια άνευ προηγουμένου πρόκληση κατά της Ελλάδος, παρέα με τους γκρίζους λύκους του Devlet Bahceli και τους αδίστακτους εποίκους της Ανατολίας!

Τι κι αν ο χαμογελαστός Acun προσπάθησε με την τουρκική πονηριά του, να ρίξει στάχτη στα μάτια των ευκολόπιστων Ελλήνων, με σκηνοθετημένες επιθέσεις αγάπης και με τα ελληνικά του, που αποστήθιζε, για να πουλήσει σεβασμό για τη χώρα μας. Ο άνθρωπος αυτός, που από ανειδίκευτος σερβιτόρος, τεταρτοκλασσάτος δημοσιογράφος και άνθρωπος μόνο  για θελήματα,  με τη βοήθεια του κόμματος του Ερντογάν, ΑΚΡ και του ίδιου του Τούρκου δικτάτορα, έγινε πολυεκατομμυριούχος σε χρόνο μηδέν. Όταν κάποια στιγμή αντελήφθη πως η ώρα έφθασε, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου κακόβουλη πράξη-πρόκληση, που αν μη τι άλλο έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο, το πόσο σέβεται το ελληνικό κοινό που παρακολουθεί τις παραγωγές της Acun Media και την σημαντική αύξηση… με ελληνικά χρήματα, της ήδη τεράστιας περιουσία του. Με τη συμμετοχή του αυτή, δείχνει μια ανείπωτη  ασέβεια προς τους Έλληνες που εδώ εδώ και πολλά χρόνια, τον πληρώνουν! Το ποιόν του δεν τον εμποδίζει να δείξει ποιος πραγματικά είναι, γυρνώντας απλά τον διακόπτη και ξεχνώντας μονομιάς τις… θεατράλε-δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του Survivor, για δήθεν φιλία των λαών, περί σεβασμού και περί τερματισμού των εντάσεων μεταξύ των δύο κρατών!

Το γεγονός ότι, αυτός ο "δήθεν” εκλεπτυσμένος φιλέλληνας, θα παίξει ποδόσφαιρο, για τον Νο1 εχθρό της Ελλάδος και θα πανηγυρίζει για την εισβολή στο ελληνικό αυτό νησί, και μάλιστα ο Erdogan θα έχει και ρόλο… προπονητή δεν γίνεται να μην του δοθεί η πρέπουσα σημασία! Το γεγονός και μόνο ότι η εμετική αυτή Οθωμανική φιέστα πραγματοποιείται σε συγκεκριμένο μέρος και σε συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος θα τολμήσει να αναφωνήσει "παρών” στην εορταστική εκδήλωση, που θα γίνει τα Κατεχόμενα την Κύπρου, στα πλαίσια του εορτασμού για την 47η επετείου από την τουρκική εισβολή και θα λάβει χώρα στο επονομαζόμενο από τους Τούρκους στάδιο "Ατατούρκ”, είναι θεωρώ, σοβαρός λόγος, να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη χώρα μας…

Θα γιορτάσει λοιπόν ο φίλτατος Acun Ilicali, την εισβολή στην Κύπρο, παρέα με τον ανεκδιήγητο Ersin Tatar, που κατάφερε με βία και νοθεία και με "σπρώξιμο” του ίδιου του Erdogan να εκλεγεί πρόεδρος-καρικατούρα του ανύπαρκτου ψευδοκράτους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι πρώτη φορά διοργανώνεται στα Κατεχόμενα μια τόσο μεγάλη εκδήλωση… με μέγα χορηγό μάλιστα την Acun Media.

Το να γιορτάζει κύριοι της κυβέρνησης, ένας Acun, που τρώει στη χώρα μου με χρυσά κουτάλια, την επέτειο του Αττίλα στην Κατεχόμενη Κύπρο, με  Ερντογάν και Τατάρ παρόντες, μόνο φίλος δεν μπορεί να είναι και μάλλον όλο αυτό το θέατρο που παίζει, είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, κατ’ εντολή του σουλτάνου, στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, μιας και όπως φαίνεται εμείς οι Έλληνες, χρηματοδοτήσαμε εν μέρει την Οθωμανική αυτή φιέστα.

Πάντως αυτό που μου έρχεστε στο μυαλό είναι, πως οι Τούρκοι και τα παπαγαλάκια τους, δεν έχουν μάλλον αντιληφθεί, πως όταν επιμένουν να χτυπούν  με τέτοιο πάθος και τέτοια σπουδή την πόρτα του διαβόλου, κάποια στιγμή, κάποιοι, ίσως να την ανοίξουν!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια