«Πάτησε» τον Έβανς ο Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στον τελικό του Monte Carlo Masters


Παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πάτησε» τον Ντάνιελ Έβανς στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Monte Carlo Masters και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη ματς την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται κι απέναντι σε έναν αντίπαλο διόλου ευκαταφρόνητο έκανε επίδειξη δύναμης και με 6-2, 6-1 έδειξε ότι πανέτοιμος για να κατακτήσει το τρόπαιο, ανεξάρτητα από το αν θα βρει απέναντί του τον Αντρέι Ρούμπλεφ ή, τον Κάσπερ Ρουντ.

Μόλις 69 λεπτά αγώνα χρειάστηκε ο 22χρονος πρωταθλητής για να κάμψει την αντίσταση του Βρετανού, ο οποίος στην φάση των «16» είχε «πετάξει έξω» τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στους «8» απέκλεισε και τον Νταβίντ Γκοφάν.

Ο Τσιτσιπάς έκανε το 3Χ3 απέναντι στον Έβανς και παράλληλα κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο τελικό Masters στην καριέρα του (Τορόντο 2018, Μαδρίτη 2019), ενώ την Κυριακή (18/04) θα διεκδικήσει τον έκτο τίτλο στην καριέρα του του.

Αν μη τι άλλο, δείχνει ότι είναι σε σούπερ κατάσταση με ορίζοντα και το Roland Garros που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια