Η κατοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ο πόλεμος άλλαξε δύο αιώνες τώρα, μα η σκλαβιά διόλου για τους Έλληνες. 

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Εγκλωβισμένοι έναν χρόνο τώρα στα σπίτια τους σώζονται σαπίζοντας τις σάρκες τους. Όλα σύμφωνα με το πετυχημένο σχέδιο Μητσοτάκη. Η Ελλάδα καταστρέφεται  και οι οχτροί της μαζί με τους αιμοβόρους αποικιοκράτες πανηγυρίζουν. Χωρίς ντροπή ο εγκάθετος Πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέχεια μίας σειράς άλλων δοσίλογων και με περίσσεια θράσους περηφανεύεται από το βήμα της ελαττωματικής μας δημοκρατίας για το έργο του και την κατάντια μας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο επιστήμονα μελλοντολόγου μάς αποκάλυψε την εκτίμηση του και επιβεβαίωσε το thedayaftergr για τη μερική απελευθέρωση των Ελλήνων, κυρίως γκαρσόνια και λοιπό υπηρετικό προσωπικό, από 15 Μαΐου 2021 για την υποδοχή ως ιθαγενείς των ιδιοκτητών τούτου του Κράτους. Τότε εκτιμά ότι θα ανοίξει η εστίαση ο διαχειριστής της ζωής των Ελλήνων.

Κάπου τότε ένα μήνα μετά τη νέα φυλάκιση των Ελλήνων που έμειναν με ένα παγκάκι ελεύθερο ο COVID-19 θα ξεκουραστεί για να μας ξανάρθει με τις παραλλάξεις του πιο δυνατός από Σεπτέμβρη για τα νέα Οκτωβριανά. Την παγκόσμια επιβολή της αυταρχικής δημοκρατίας χωρίς ελευθερίες, τη νέα πράσινη παγκόσμια τάξη δυστυχίας και εκφυλισμού των ανθρώπων και κυριαρχίας των ερπετών παιδεραστών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πολιτικό στήριγμα τον αποκρουστικό Αλέξη Τσίπρα και κομπάρσους ιδιοτελή μουγκά πολιτικά κόμματα συνεχίζει να ξεπουλά Ελλάδα και κρατά τα μάτια ερμητικά κλειστά των Ελλήνων από το λαμπρό φως. Απαγόρευσε χωρίς λόγο τα τραπέζια έξω με το αντίδωρο των επιδοτήσεων για ένα μήνα και τα στόματα των εκλεκτών αντιπροσώπων της εστίασης έκλεισαν άμεσα. Απαγορεύει τα γήπεδα, τα γυμναστήρια, τα θέατρα και κάθε ανοικτό χώρο χωρίς λόγο και αιτία. Αυτοσκοπός να μην δουν το φως οι Έλληνες την Άνοιξη, να μην κάνουν Ανάσταση έξω από τις φυλακές τους, να μην χαμογελάσουν ξανά.

Κάθε γερή πέτρα και να σηκώσεις στους διαγωνισμούς εθνικής εκποίησης της Ελλάδας θα βρεις και την εταιρεία του συγγενή του και όλα καλά. Εδώ παππάς, εκεί παππάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης καμαρώνει. Και η Ελλάδα του Διευθύνοντος Συμβούλου Κυριάκου Μητσοτάκη βυθίζεται σε κάθε παγκόσμια λίστα. Στη λίστα ευτυχίας, στη λίστα διαφάνειας, στη λίστα ελευθερίας του Τύπου, στη λίστα γεννήσεων, στη λίστα δημοκρατίας και κάθε άλλη λίστα, η Ελλάδα είναι πίσω από τα κομμουνιστικά Κράτη του Ψυχρού Πολέμου που ρήμαξαν οι ηγέτες τους. 

Όταν η Ελλάδα δεν πολεμά, όταν οι Έλληνες δεν πολεμάνε δεν μπορούν παρά να είναι ένα χώρος λεηλατημένος από τη Γερμανία, την Τουρκία και το Παγκόσμιο Βαθύ Κράτος με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα. Μία Μαφία που βρίσκεται στα σπλάχνα της χώρας πια και ελέγχει τους πάντες καταστρέφοντας κάθε υγιές ιστό, κάθε υγιές κύτταρο κάθε οικογένεια.

Good job, Kyriakos Mitsotakis!

Όλα καλά τα υπολόγισαν τα αφεντικά σου εκτός από ένα, το α που έρχεται, από εκεί που ξεκινάνε και εκεί που τελειώνουν όλα...

Μαλαματένια Λόγια
Μουσική:Γιάννης Μαρκόπουλος Στίχοι:Μάνος Ελευθερίου

...Και στ ανοιχτά του κόσμου τα καμιόνια
θα ξεφορτώνουν στην Καισαριανή
πώς έγινε με τούτο τον αιώνα
και γύρισε καπάκι η ζωή
πώς το φεραν η μοίρα και τα χρόνια
να μην ακούσεις έναν ποιητή...

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια