Ασυνέπεια λόγων και έργων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΜΑΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Πρωτοφανής προχειρότητα και ασυνέπεια λόγων και έργων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αποφάσεις νύχτας και σκότους εναντίον της ζωής των Ελλήνων Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας. Ερωτηματικά λογικής τίθενται πλέον για την επιστημονική και πολιτική συνέπεια των ειδικών που την Παρασκευή το πρωί άλλα εξέφραζαν διά στόματος Πρωθυπουργού της Ελλάδας από το βήμα της Βουλής και το βράδυ τα άλλαξαν. 
Απορία αποτελεί ο χρονικός ορίζοντας σχεδίασης των πολιτικών και επιστημονικών αποφάσεων της Κυβέρνησης και των ειδικών. Τόση έλλειψη επιστημονικής και πολιτικής διορατικότητας και προβολής υπάρχει, άραγε. Τι έγιναν τα περίφημα μοντέλα που φαίνεται να μην λειτουργούν τις πρωινές ώρες όταν μιλάει ο Πρωθυπουργός στα πολιτικά κόμματα της Βουλής. Πολύ περισσότερο η αναξιοπιστία των δηλώσεων Υπουργών ξεπερνάει κάθε όριο αφού τα καταστήματα ανοίγουν και κλείνουν επικοινωνιακά, ενώ παραμένουν διαρκώς κλειστά στην πράξη. 

Το αρχικό σχέδιο περί κατάτμησης της Ελλάδας σε υγειονομικές και κατ' επέκταση οικονομικές και κοινωνικές ζώνες παίρνει σάρκα και οστά, ενώ όλα επιβεβαιώνουν το στόχο κατάργησης εορτασμού του Πάσχα των Ελλήνων, την επιβολή ιατρικής επέμβασης με κινέζικα εργαλεία σε ανήλικα παιδιά, την οικονομική και επιχειρηματική εξαΰλωση των Ελλήνων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε κοινωνία και κράτος τύπου Καζακστάν.

Οι τουρίστες των ιδιοκτητών του ελληνικού χρέους αποτελούν το μόνο ορόσημο και ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη και τίποτα εθνικό δεν αναμένεται πριν από τις 15 Μαΐου, ημέρα έναρξης της τουριστικής σεζόν, με την υποδοχή από τους ιθαγενείς των συνταξιούχων και ανέμελων αλλοδαπών προς υπηρέτηση. Αυτή είναι η κεντρική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οποία παραμένει στη θέση του ως πιστός στρατιώτης της κ. Μέρκελ και του κεντρικού συμμάχου της κ.Ερντογάν για την εφαρμογή του παν-ουννισμού.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η Ελλάδα να έχει  επικεφαλής κατώτερους των περιστάσεων, πιόνια της Μαντάμ "Ο", που το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η συνέχιση λαθροβίωσης της οθωμανικής επαρχίας μας βασισμένη στο ρουσφέτι και μπαξίσι και στον 21ο αιώνα. 


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια