Σχέδιο οικονομικής ταφόπλακας Μητσοτάκη 2.0


Τραγική επιβεβαίωση του οράματος φτωχοποίησης της Ελλάδας από τον Πρωθυπουργό της αποικίας του Παγκοσμίου Βαθέως Κράτους Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Χωρίς όνειδος μάς ενημέρωσε ότι το 2021-26 στοχεύει σε ετήσια ανάπτυξη 1,15% όταν το μέσο ετήσιο επιτόκιο του δυσθεώρατου χρέους που δημιούργησαν εσκεμμένα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ από το 1981, με αποκορύφωμα την χρεοκοπία Καραμανλή του 2009, είναι 3%.

Το θράσος ονομασίας του Σχεδίου σε Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην ουσία είναι η επίσημη μετατροπή της Ελλάδας σε Καζακστάν των Βαλκανίων όπου η ντόπια ολιγαρχία θα πλουτίζει με τις μίζες και ο λαός θα λοιμοκτονεί ξεπουλώντας κάθε εθνική αρχικά και ιδιωτική περιουσία μετέπειτα. Είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της Ελλάδας στον 21ο αιώνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που υφάρπαξε την εξουσία με υποσχέσεις για ανάπτυξη 4% και δεν προσέφερε τίποτα ακόμα και πριν τον COVID-19, επεδίωξε στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης τη μεγαλύτερη δυνατή εθνική οικονομική ζημία και υποθήκη της κρατικής περιουσίας με άγνωστα τυχόν οφέλη για το λαό. Πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων, κρατικών και ιδιωτικών περνούν συνεχώς μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και πλειστηριασμών σε κεφάλαια αγνώστου προέλευσης και ιδιοκτησίας, πιθανώς και όμορων κρατών με ντόπιους αχυρανθρώπους.

Το καταστροφικό έργο του θα φανεί σύντομα όταν και θα αποδράσει από την εξουσία, όπως και οι προκάτοχοί του, έχοντας εκπληρώσει τη βρώμικη αποστολή του και κατά πολύ πλουσιότερος σε εμπειρίες, αυτός και οι υποστηρικτές του. Αλίμονο στους γηγενείς που δεν είναι στην αυλή του Μητσοτάκη. Αντίθετα θα ζουν πλουσιοπάροχα εκείνοι που κατά σύμπτωση στην πλειονότητά τους ως μάγκες ήταν και στις αυλές των προηγουμένων Πρωθυπουργών του αίσχους του εγκλήματος του εθνικού ξεπουλήματος 1981-2021.

Η δορυφοροποίηση της Ελλάδας στην Τουρκία και τη Γερμανία, ο επιδιωκόμενος κοινωνικός και εθνικός τεμαχισμός της, η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της και η αντικατάστασή του με πράσινες αερολογίες ανάπτυξης και κάθε τι επιζήμιο για την Ελλάδα, είναι ο αυτοσκοπός των αφεντικών του κ.Μητσοτάκη που γράφει την οικονομική ευμάρεια του μέσου Έλληνα πολίτη στα παλαιά των υποδημάτων του.

Η μόνη προσφορά προς την πατρίδα του είναι να αποχωρήσει από την εξουσία ΑΜΕΣΑ και η Ελλάδα να αναζητήσει οποιονδήποτε μπορεί να αναφωνήσει ένα μεγάλο ΌΧΙ στον παν-ουννισμό, τη νέα παγκόσμια τάξη που προσκυνάνε όλα τα γιουσουφάκια της πολιτικής.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια