Έβδομη σερί ήττα στην Βιτόρια ο Ολυμπιακός

INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
Όπως και στην Πόλη εναντίον της Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη και διάθεση απέναντι στην Μπασκόνια, αλλά στην πορεία εμφάνισε τα στοιχεία εκείνα που δεν του αφήνουν περθώρια να διεκδικήσει το παραμικρό στα ματς της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν μία ακόμη βαριά ήττα, την 7η συνεχόμενη, αυτή την φορά στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 91-66, για την 27η αγωνιστική της Euroleague και ουσιαστικά εξαφανίστηκαν και οι λιγοστές ελπίδες που είχαν για να μπουν στην οκτάδα.

Μετά το καλό πρώτο 10λεπτο, όιταν και προηγήθηκε με 25-15 των Βάσκων, από την δεύτερη περίοδο και μετά η ελληνική ομάδα κατέρρευσε και βρέθηκε να «κυνηγά» μόνιμα το σκορ, γνωρίζοντας την πιο «βαριά» ήττα του στη διοργάνωση στην τρέχουσα περίοδο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποχώρησε στο 11-16, ενώ την Παρασκευή (5/3, 21:00), θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας αντίστροφα για την ολοκλήρωση του εφετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού του.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε βασικός και σημείωσε 5 πόντους (όλους στην πρώτη περίοδο), μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε μία ασίστ σε 11:35΄΄ συμμετοχής.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ με 15 πόντους, άλλους 12 πρόσθεσε ο Οκτάβιους Έλις (και 9 ριμπάουντ) και 10 ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Κώστας Σλούκας είχε συνεισφορά 8 πόντους και 7 ασίστ.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς μέτρησε 27 ασίστ και 12/28 τρίποντα και με τη νίκη της ανέβηκε στο 14-13, χάρη στους 19 πόντους του Λούκα Βιλντόζα στο β΄ μέρος και τους 18 του Ρόκας Γκιεντράιτις.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια