Euroleague: Ντέρμπι «αιωνίων» για πρεστίζ και πλέι οφ


Ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στην Ευρωλίγκα 5/2, 21:00), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν το «2 στα 2» φέτος απέναντι στο «τριφύλλι», καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν περάσει από το ΟΑΚΑ με 78-71.

Από την πλευρά του, μετά τη νίκη επί της Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια, αλλά χωρίς το «όπλο» του στην επίθεση, τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που υπέστη θλάση στη γάμπα στην προχθεσινή προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός μετρά 11 νίκες - 12 ήττες και βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την οκτάδα και τα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα λιγότερο και ρεκόρ 8 νίκες - 14 ήττες. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν σε ακόμη ένα παιχνίδι τον Κώστα Παπανικολάου και πολύ πιθανά τον Σάσα Βεζένκοφ, που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο γόνατο από το παιχνίδι με την Αρμάνι, στο Μιλάνο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Παρασκευής (5/2) θα παίξουν, Φενερμπαχτσέ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου, Βιλερμπάν-Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια