WRC - Ράλλυ Μόντε Κάρλο: 8η νίκη για Sebastien Ogier - Julien Ingrassia | Βίντεο


O Sebastien Ogier αναδείχθηκε για 8η φορά νικητής στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη του αγώνα, ενώ στο βάθρο τον πλαισίωσαν οι Elfyn Evans και Thierry Neuville.

Η εξέλιξη που είχε διαφανεί τις προηγούμενες ημέρες πιστοποιήθηκε σήμερα, με τους Sebastien Ogier-Julien Ingrassia να ξεκινούν ιδανικά το 2021, κατακτώντας ακόμη μια νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Οι Elfyn Evans-Scott Martin διαμόρφωσαν το 1-2 για την Toyota, ενώ οι Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupe WRC) έκαναν το καλύτερο δυνατό, ξεπερνώντας τους Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC) και ανεβαίνοντας στο βάθρο.

Από την ολοκλήρωση του WRC 2020 με το Ράλλυ Monza, οι Sebastien Ogier και Julien Ingrassia είχαν καταστήσει σαφές ότι θέλουν όσο τίποτε, τη νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Πράγματι, ο στόχος επιτεύχθηκε, αφού παρά τα προβλήματα αρχικά με τα φρένα και έπειτα με κλατάρισμα, οι 7 φορές Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και το Toyota Yaris WRC ήταν αδιαμφισβήτητα ο ταχύτερος συνδυασμός, στις διαρκώς εναλλασσόμενες συνθήκες πρόσφυσης του αγώνα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην Power Stage, όπου ο Sebastien Ogier πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο, που ήταν ο 8ος σε 15 ειδικές διαδρομές!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ogier έφτασε τις 50 νίκες στο WRC, ενώ με την 8η νίκη, με 4 διαφορετικές ομάδες σε επίπεδο WRC (Volkswagen, M-Sport Ford, Citroen, Toyota) καθώς και την Peugeot όταν ο αγώνας μετρούσε στο IRC, έγινε ο πολυνίκης του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, ξεπερνώντας τον Sebastien Loeb.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια