«Αγκαλιά» με την πρόκριση η ΑΕΚ

INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
Με το... ένα πόδι στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (20/01) η ΑΕΚ, μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Το γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 88΄  έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην Ένωση ενόψει της ρεβάνς της 2ας Φεβρουαρίου στην Ριζούπολη, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που βρίσκεται η ομάδα μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ.

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα κι ένα στο φινάλε του ματς οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη (4 έχουν στο πρωτάθλημα) και δικαιολογημένα κάνουν όνειρα για τη συνέχεια. 

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 7΄ με τον Σιμάνσκι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν, μετά από σέντρα του Τάνκοβιτς και αδράνεια στην άμυνα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ που απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη ρεβάνς. Από ασίστ του Μάνταλου ο Λιβάι Γκαρσία βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το επαγγελματικό ντεμπούτο του 19χρονου Βεντάντ Ραντόνια, στο δεξιό άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, αλλά και η μη χρησιμοποίηση του Νασίμ Χνιντ.

Ο Τυνήσιος ενεργοποιήθηκε ξανά, ο Χιμένεθ του μίλησε στην τελευταία προπόνηση, αλλά δεν τον έβαλε ούτε λεπτό παρότι απουσίαζαν οι Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια