Άνθρωποι κτήνη


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Οι αποκαλύψεις απαγωγής, χρήσης ναρκωτικών ουσιών και βιασμού ανηλίκων παιδιών από Έλληνες πολίτες φανερώνει την κτηνώδη μορφή που μπορεί ο άνθρωπος να λάβει και την αναγκαιότητα μιας κοινωνίας προστασίας των θυμάτων και παραδειγματικής ΤΙΜΩΡΙΑΣ των θυτών. Η κτηνώδης ύπαρξη ανθρώπων αποδεικνύει και τη στρεβλή δομή και λειτουργία της κοινωνίας μας βασισμένη στην απάτη, την κατάχρηση εξουσίας και τη βία, σωματική, ψυχολογική, λεκτική.
Όταν τα κτήνη-θύτες αποδεικνύεται κατ' επανάληψη ότι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, πολιτικής, κομματικής και άλλες η παιδοφιλία, ο βιασμός, η σωματική εμπορία, η ληστεία του δημοσίου χρήματος και όλα τα απεχθή εγκλήματα αυτών των ανθρωποειδών μπαίνουν σε άλλη βάση. Αναδεικνύουν τη σαπίλα της κοινωνίας μας, της οικονομίας μας, της πολιτικής μας που αναζητεί, αναδεικνύει και επιτρέπει δημόσιους λειτουργούς-εξουσιαστές που εμπορεύονται ψυχές και σώματα εκμεταλλευόμενοι την εξουσία, την αδύναμη θέση του θύματος και την ανοχή της Δικαιοσύνης.

Μπορεί πολλοί σήμερα να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τις αποκαλύψεις αλλά είναι κοινό μυστικό ότι είναι συνένοχοι γιατί πολλοί γνώριζαν, επικροτούσαν, ανέχονταν και αναδείκνυαν επίδοξους θύτες απεχθών εγκλημάτων ακόμα και στη δημόσια εξουσία. Τα όσα αποκαλύπτονται σε εθνική και παγκόσμια βάση τις τελευταίες ημέρες για παιδόφιλους εξουσιαστές, για βιαστές, ανά τη γη και λάτρεις ελληνικών διαβατηρίων που στη χώρα μας η παιδοφιλία τιμωρείται ελαφρά, δείχνουν την πτώση του ανθρώπου και πολύ περισσότερο δημοφιλών πρωταγωνιστών των κοινωνιών  σε επίπεδα κάτω των ζώων.

Απεχθή εγκλήματα εναντίον παιδιών απαιτούν απεχθή τιμωρία με αφαίρεση κάθε ιδιότητας που επισυνάπτεται σε ανθρώπους. Αφαίρεση κάθε δικαιώματος πολίτη πλην της διαβίωσής του σε κατώτερο από το ζωϊκό επίπεδο. Αν γίνουμε μάρτυρες περισσοτέρων εγκλημάτων τώρα που τα στόματα ανοίγουν σε παγκόσμιο επίπεδο η απόδοση Δικαιοσύνης είναι μονόδρομος. Αρκετά πια.

Το "business as usual" με τα κτήνη δεν θα συνεχιστεί...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια