«Φρένο» της Λαμίας στον Παναθηναϊκό

INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
Η «αναγεννημένη» Λαμία έκανε την έκπληξη και σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, που προερχόταν από πέντε συνεχείς νίκες, φεύγοντας με «λευκή» ισοπαλία από το «Απ. Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. 

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς το γκολ, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας επέλεξε ένα συντηρητιτικό παιχνίδι πίσω από την μπάλα, ψάχνοντας τους χώρους με Ντέλετιτς, Ρόμανιτς και Βασιλακάκη.

Οι παίκτες του Μπόλονι είχαν την πρώτη τελική στο 3΄, όταν από συνδυασμό Καμπετσή-Βιγιαφάνιες ο Αϊτόρ σούταρε με το αριστερό, για να αποκρούσει ο Επασί.

Από εκεί και ύστερα, ως το 41ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έγινε επικίνδυνος αλλά κινδύνεψε στο 22΄, όταν το σουτ του Ντέλετιτς «μπλόκαρε» αρχικά ο Μολό και η δεύτερη προσπάθεια του Μπιάρνασον, χτύπησε στον Καραμάνο κι έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 46΄, όταν από κεφαλιά-πάσα του Ιωαννίδη ο Βιγιαφάνιες μπήκε στην περιοχή, γύρισε πάλι στο νεαρό επιθετικό, αλλά ο Βλάχος πρόλαβε να κάνει σωρήρια προβολή.

Στο 51΄ η Λαμία είχε τη δική της μεγάλη στιγμή: ο Ρόμανιτς γύρισε στον Ντέλετιτς, όμως πάνω στην εκτέλεση ο Χατζηθεοδωρίδης έβαλε κόντρα γλιτώνοντας τους «πράσινους».

Στο 65΄ ο Καρλίτος έκανε την ατομική προσπάθεια και σούταρε με το αριστερό, υποχρεώνοντας τον Επασί σε καταπληκτική επέμβαση στο «Γ» της εστίας του.

Προϊόντος του χρόνου ο Παναθηναϊκός την πίεσή του και στο 76΄ έχασε νέα μεγάλη «διπλή» ευκαιρία: από κεφαλιά του Μακέντα ο Αϊτόρ πλάσαρε, ο Επασί έδιωξε ενστικτωδώς και στην εξέλιξη της φάσης, στο νέο σουτ του Μακέντα, ο γκολκίπερ της Λαμίας, έκανε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας το βαθμό.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια