Πισωγύρισμα για Ολυμπιακό η ήττα από τη Βιλερμπάν

INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
«Πισωγύρισμα» για τον Ολυμπιακό, που μετά από τη μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι είδε την Βιλερμπάν να τον νικά στο ΣΕΦ με 69-63 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και να δίνει τέλος στο σερί των τριών νικών του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το επιθετικό μπλακ άουτ στην τρίτη περίοδο, όταν έμειναν στους 9 πόντους. Μόλις την Τετάρτη, η Βιλερμπάν είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με διαφορά 17 πόντων.

Ο Ολυμπιακός μετρά πια 10 νίκες και 9 ήττες στην Ευρωλίγκα, ενώ το γαλλικό συγκρότημα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις συνεχείς ήττες (6-13) και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στη 16η θέση.

Με τον Μάρτιν εκτός (διάστρεμμα) και τους Πρίντεζη, Έλις και Ζαν-Σαρλ να υστερούν απέναντι στα ψηλά κορμιά των παικτών του Τι Τζέι Πάρκερ, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μπει στη ρακέτα της Βιλερμπάν.

Εκτός αυτού,όμως, ούτε από την περιφέρεια κατάφερε να γίνει απειλητικός, με 29,2% στα τρίποντα και 53,9% στα δίποντα.

Ο Σλούκας (7 ασίστ) δεν μπόρεσε να προσφέρει απόψε επιθετικά μένοντας στους 2 πόντους, ενώ ο Λαρεντζάκης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων στη μέση. 

Στην επιστροφή του, ο Χάρισον αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 13 πόντους, 11 είχε ο ΜακΚίσικ και 10 ο Σπανούλης. Για τη Βιλερμπάν πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Γιαμπουσέλε, με 19 πόντους.

Για τελευταία φορά βρέθηκε στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού φέτος ο Κόνιαρης, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός στην Ομπραντόριο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά θα είναι η Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, την ερχόμενη Παρασκευή (22/1, 20:00).


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια