Μόνη δεύτερη η ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής βρήκε την ΑΕΚ μόνη στη δεύτερη θέση, στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μετά τη τέταρτη συνεχή νίκη της Ένωσης, που επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ.

Με απουσίες και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε τον Μανδά και κινδύνεψε από μια έμπνευση του Χαρίση, που στο 11΄ προσπάθησε από τη σέντρα να «κρεμάσει» τον Αθανασιάδη, ο οποίος έδειξε ετοιμότητα.

Στο β΄ ημίχρονο όμως το «σκηνικό» άλλαξε, με την ΑΕΚ αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι. Στα πρώτα 15 λεπτά άσκησε μεγάλη πίεση με πολλές ευκαιρίες και στο 58΄ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ολιβέιρα, από σέντρα του Μπακάκη.

Τελικά όμως προηγήθηκε από μία πρωτοφανή για επαγγελματία ενέργεια του Σάλομον, που έσπρωξε τον Σιμόες μέσα στην περιοχή, χωρίς λόγο και με την μπάλα μακριά!.

Το πέναλτι που καταλόγισε ο Καραντώνης μετέτρεψε σε γκολ ο Ολιβέιρα στο 63΄ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπακάκης έβγαλε την ασίστ στον Λιβάγια κι εκείνος με κεφαλιά διπλασίασε στο 73΄.

Δύο λεπτά πριν τα 90 ο Κροάτης μάρκαρε άγαρμπα τον Χριστοδουλόπουλο στην περιοχή και ο πρώην παίκτης της Ένωσης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 89΄ από την άσπρη βούλα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια