Για μια χούφτα δολάρια


Όταν τολμήσαμε να αποκαλύψουμε πως ήταν εντολή του Τουρκικού βαθέως κράτους, απότοκο στρατηγικής επιλογής και όχι επιπόλαια/σπασμωδική κίνηση, η πρόσφατη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα, υπήρξαν μικτές αντιδράσεις.

Οι περισσότεροι απλά σταμάτησαν να διαδίδουν τις συνήθεις παραφιλολογίες και πάγωσαν, περιμένοντας τις εξελίξεις στις οθόνες τους.

Λίγοι προσπάθησαν να διασκεδάσουν την έλλειψη πληροφόρησής τους και άρχισαν την παπαγαλία του «ναι, σιγά, ας μας φέρει αποδείξεις, να τις διασταυρώσουμε και βλέπουμε».

Ακόμα λιγότεροι προσπάθησαν δειλά να... κλέψουν λίγο από κύμα πολικού ψύχους που ρίξαμε με τα μαντάτα, προφανώς «ξεχνώντας» να αναφέρουν την πηγή και αναπαράγοντας φιλολογικού τύπου ερωτήσεις «για να μην καρφωθούν», όπως λ.χ. στο «Ποιόν εξυπηρετεί η δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα;» [Μετά τον Β’ΠΠ, η κατεστραμμένη Ιαπωνία στάθηκε στα πόδια της αντιγράφοντας. Δεν πειράξει, ξεκινήστε και έτσι, ίσως κάποια μέρα το εγχώριο κατεστημένο να φτάσει σε επίπεδο ισοδύναμου συνομιλητή για να έχει νόημα κάποια συζήτηση, όχι αποκλειστικά μονόδρομη υποκλοπή πάσας μορφής και μετά το... παγώνι.]

Μετά ήρθε, δυστυχώς για τους θιασώτες της «στρατηγικής αναμονής», η επιβεβαίωση από τα χείλη των ίδιων των Ιρανών: ο Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου του Ιράν παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν πως η δολοφονία του πυρηνικού επιστήμονα έγινε από όπλο που ανήκει στο ΝΑΤΟ. 

Μα ποιόν ακριβώς να εννοούν; Μήπως το Λουξεμβούργο ή την Τσεχία;

Μετά και αυτή τη... βούλα, το καρπούζι της πληροφόρησης θα γίνει ακόμα πιο γλυκό.

Η Τουρκία παίζει με την κάθε οικογένεια εναντίον της άλλης για μια χούφτα δολάρια. Όταν βλέπει ότι το Ισραήλ δεν ασχολείται πρωτίστως με το Ιράν, χτυπάει για να γίνει ο χρήσιμος μεσάζοντας ή ο νικητής στα αποκαΐδια που θα έχει προκαλέσει.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η είδηση πως «Το Ισραήλ φοβάται ότι το Ιράν θα στρατολογήσει πράκτορες από τα Εμιράτα και το Μπαχρέιν» (https://www.echedoros-a.gr/2020/12/blog-post_21.html) αποτελεί μέρος των επιχειρήσεων παραπληροφόρησης της ΜΙΤ, αφενός για να αποτρέψει την όποια απομάκρυνση των πετροδολαρίων των εν λόγω κρατών από την αγκάλη της, αφετέρου για να εξαντλήσει ασκόπως τις σχετικές υπηρεσίες των Ισραηλινών.

Μιας και οι ΗΠΑ, προς απογοήτευση των αγαπημένων μας γειτόνων, δεν... τσίμπησαν σε μόχλευση της δολοφονίας για να ενεργοποιήσουν regime change covert ops, η Τουρκία θα περάσει στο επόμενο επιχειρησιακό στάδιο. Αξιοποιώντας (κλέβοντας δηλαδή) ισραηλινή τεχνολογία drones που χρησιμοποιήθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν και εντάσσοντάς την στα τουρκικά αντίστοιχα οχήματα, θα τα πουλήσει -αξιοποιώντας το γνωστό δίκτυο λαθρεμπορίας πετρελαίου/χρυσού/ευρώ στο τόξο Ιράν/Τουρκία/Κόσσοβο- στο Ιράν.

Προφανώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από την Τουρκία επισήμως, γι αυτό και θα επιστρατευτεί ο νέος... κολλητός της: το Πακιστάν. Εξαιρετικά κρίσιμος θα αποδειχθεί ο ρόλος των υπηρετούντων στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, κυρίως του κλάδου cladestine operations, ιδιαιτέρως όσων εξ’ αυτών έχουν τραγουδήσει το «δεν είμ’ απ’το Γαλάτσι, ήμουν στο Καράτσι», βρίσκονται στον κύκλο τέως υποδιοικητή του μαγαζιού και οργάνωσαν μαζί του το Covert Operation 2020 US Elections (https://kostasxan.blogspot.com/2020/11/covert-operation-2020-us-elections.html), μιας και μέχρι σήμερα έχουν θετικές ψευδαισθήσεις για την ικανότητα ελέγχου πληθυσμών με διαφορετικού τύπου οργάνωση και συμπεριφορά από των ΗΠΑ, που βλέπουν αδιαμαρτύρητα την χειραγώγηση θεσμών και διαδικασιών. [Γενικά μιλάω, δεν φωτογράφησα 5 άτομα συγκεκριμένα.]

Οι επιπτώσεις αυτής της ενέργειας θα είναι κατακλυσμιαίες για την ισορροπία όχι μόνο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου αλλά και μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων Ινδίας-Πακιστάν. Κυρίως όμως θα αποκαθηλώσουν τις ΗΠΑ από το ρόλο της υπερδύναμης, μετατρέποντας τον πλανήτη πραγματικά σε πολυπολικό, για όσο καταφέρει, μετά από αυτή την εξέλιξη, να διατηρηθεί με ζωή πάνω του.

Με λίγα λόγια, για να διώξει τους προβολείς από το πρόσωπό του, ο Καντάφι της Τουρκίας είναι έτοιμος να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, δείχνοντας και το άλλο πρόσωπο του τρομοκρατικού Ιανού: αυτό του Προμηθέα της «εκδίκησης των μουσουλμάνων», με εξοπλισμό από τους «εχθρούς» (Ισραήλ) και τους «φίλους» (Γερμανία).

Αυτό ακριβώς προωθεί όποιος εντός του Ελλαδιστάν συνεχίζει να στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εταιρία Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, η οποία, για μια ακόμα φορά αρνήθηκε να επιβάλλει τις αυτονόητες κυρώσεις στον στρατηγικό συνεργάτη της. 
Ο ρόλος των ευρωπατριωτών ξεπερνά, πλέον, το όριο του ανθελληνικού, και πατά στο όριο του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας.

Anaconda

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια