Στρατηγική συμμαχία Ηνωμένου Βασιλείου - Τουρκίας


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Το ζημιογόνο Brexit για την Ενωμένη Ευρώπη των Γερμανών, η οποία ξεπήδησε από τις στάχτες εκατομμυρίων πολεμιστών και πολιτών του Β'ΠΠ και δυστυχώς κατέληξε να είναι ένα γερμανικό προτεκτοράτο, φέρνει ανθελληνικές συμμαχίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου - Τουρκίας πέρα από τη γεω-οικονομική διάστασή της θα καθορίσει και τη γεω-στρατηγική θέση του πρώτου στην περιοχή εις βάρος της Ελλάδας.

Με δεδομένη την προαιώνια πανίσχυρη στρατηγική σχέση Γερμανίας - Τουρκίας, τον εναγκαλισμό Ρωσίας-Τουρκίας-Ιράν, και την αναμονή του εμβολίου της ζωής για την Τουρκία από την Κίνα, η Ελλάδα μετατρέπεται στο φτωχό παίκτη της περιοχής της ΝΑ Μεσογείου.

Αν δεν αλλάξει ρότα άμεσα προς τη μοναδική στρατηγική σχέση ισχύος ο κ. Μητσοτάκης που επιμένει να κωλυσιεργεί εις βάρος της Ελλάδας και προς όφελος της Γερμανίας και δεν σταματήσει να ονειρεύεται κίτρινο ρύζι για το λαό και μεταξωτά φορέματα για τους αυλικούς του, η Ελλάδα οδεύει σε εθνική καταστροφή ολοταχώς.

Οι συνθήκες ομοιάζουν επικίνδυνα με την εποχή του 1922 όπου όλες οι Ευρωπαϊκές Δυνάμεις συντάχθηκαν διαδοχικά εναντίον της Ελλάδας ακολουθώντας τη Ρωσία και τη Γερμανία.

Η μόνη λύση είναι μια εθνική αναγέννηση πριν την εθνική καταστροφή και δυστυχώς τα πιόνια των αποικιοκρατών ενδιαφέρονται μόνο για την αποποίηση των ευθυνών τους σε οποιαδήποτε μελλοντική εθνική απώλεια αναζητώντας "αποδιοπομπαίους τράγους". Κάτω από την μπότα του πλήρους ελέγχου θεσμών και εξουσιών από ανθελληνικά κέντρα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος εκτός από την εθνική αναγέννηση.

Η Ελλάδα αντί της στρατηγικής αναβάθμισής της με τον αγωγό East-Med ως πηγή ενέργειας για την Ευρώπη συνεχίζει να εξυπηρετεί το σχέδιο Γερμανίας που προωθεί τον Nord-Stream και συμφέροντα άλλων με τον εθελούσιο τεμαχισμό της σε ζώνες, την υπογραφή ετεροβαρών εις βάρος της συμφωνιών, την απεμπόληση της Μακεδονικής της ταυτότητας, την οικονομική και την επιχειρηματική αποσάθρωση και εθνικό εκφυλισμό ιδεών και εθίμων, για να καταστεί εύκολο θύμα στις ορέξεις των Ούνων και άλλων λαών της Ανατολής που προελαύνουν προς τη Δύση.

Ως "πόρνη των εθνών" διαπραγματεύονται την Ελλάδα οι προύχοντες για τη μετατροπή της σε "πράσινη αγορά" συνταξιούχων, ανάλογη των αγορών της Ασίας, βυθισμένη στη φτώχεια των ιθαγενών και την εμπορία σωμάτων και ουσιών. Οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών λοιπών Αρχηγών είναι τεράστιες.

Το καλωσόρισμα στην Ανατολή δεν αποτελεί σωτηρία, όπως δεν αποτέλεσε στους Πέρσες στην αρχαιότητα, όπως δεν αποτέλεσε το 1453 στους Ούνους. Οι πολιτισμοί θα συγκρουσθούν και πάλι νομοτελειακά.


Η Ισπανία μετά το Brexit διεκδικεί ορθά το βράχο του Γιβραλτάρ που είναι σε κατοχή από το 1713. Η Ελλάδα τι περιμένει, κ.Μητσοτάκη; Αν δεν μπορείτε να σώσετε την Ελλάδα, απλά φύγετε νωρίς. Η αρχή του τέλους, έγινε. Η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί, όχι ως ζόμπι των εργαστηρίων που επιζητούν οι κατακτητές και οι γερμανόφιλοι δοσίλογοι...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια