Ήττα και στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
Με ήττα αποχαιρέτησε το 2020 στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, χάνοντας στο λυκόφως του έτους από τον Ερυθρό Αστέρα με 74-71 στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα γνώρισε την 11η ήττα σε 16 αγώνες και είδε την επίδοσή της να υποχωρεί σε 5-11, την ώρα που οι Σέρβοι, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους απόψε, μετρούν μία νίκη περισσότερη.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν σε άλλον έναν αγώνα νωθροί και χωρίς ένταση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο, «φιλοδωρώντας» το καλάθι τους με 48 πόντους.

Όλα αυτά από τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της Ευρωλίγκας, από την οποία μάλιστα απουσίαζε ο Λόιντ, που είναι ο καλύτερος σκόρερ της!

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ακόμη και στο -17 (48-31 στο 18΄), πριν μειώσει και πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο -11 (48-37).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της χάρις στη διάθεση που επέδειξε στην άμυνα. Ο Παπαπέτρου ηγήθηκε της επίθεσης στο τελευταίο δεκάλεπτο, σημειώνοντας τους 16 από τους 20 πόντους του στο λυκόφως του αγώνα και ισοφαρίζοντας σε 68-68, στα 55΄΄ πριν από τη λήξη.

Ένα λάθος στην πάσα από τον Νέντοβιτς στα 21΄΄ και το κλέψιμο που ακολούθησε από τον Ντόμπριτς βοήθησε τον Ερυθρό Αστέρα να φτάσει με βολές στο 72-68 και να τελειώνει το ματς, αφού ο Παναθηναϊκός ευστόχησε μεν σε τρίποντο (Παπαπέτρου) για το 72-71, αλλά δεν έφτανε...

Τον Παπαπέτρου ακολούθησε σε απόδοση ο «μοιραίος» Νέντοβιτς, που σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ από τον ελλιπή Ερυθρό Αστέρα, που έπαιξε χωρίς τους Λόιντ, Χολ, Σιμόνοβιτς και Νόκο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ουόλντεν με 17 πόντους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια