Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει τις επιθέσεις σε Γαλλία-Αυστρία: ''Η Ευρώπη θα χάσει τον πόλεμο με την Τουρκία''

Τι είχε γράψει η ''φωνή'' του Τούρκου προέδρου - Ο Μακρόν κλείνει τζαμιά  


''Πέφτουν οι μάσκες'' πλέον για τους Τούρκους, καθώς το ''δεξί χέρι'' του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καραγιούλ, είχε προαναγγείλει τον ''πόλεμο'' που θα εξαπέλευε η Άγκυρα κατά της Ευρώπης. 

Εξάλλου δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες επιθέσεις. Γαλλία και Αυστρία μπήκαν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών, ή καλύτερα για να μην κοροϊδευόμαστε την τουρκικής ΜΙΤ, καθώς είναι οι μοναδικές χώρες εντός της ΕΕ που αντιστέκονται στον Ερντογάν.  

Tι είχε αναφέρει ο Καραγιούλ πριν λίγες ημέρες:  
 
''Η Δύση θα χάσει τον πόλεμο με το Ισλάμ. H Δύση θα χάσει τον πόλεμο με την Τουρκία. Θα χάσει τον πόλεμο με τον Ερντογάν. Η Δύση καταρρέει, η Ανατολή ανεβαίνει. Αυτός ο αιώνας θα αλλάξει τα πάντα!
 
Οι ΗΠΑ έχουν χάσει την παγκόσμια φήμη τους. Η Ανατολή ανεβαίνει. Η Ευρώπη συνορεύει με το Ισλάμ και με την Τουρκία. Η ακροδεξιά στην Ευρώπη στράφηκε κατά του Ισλάμ και της Τουρκίας.

Ο πόλεμος της Δύσης και της Ευρώπης με το Ισλάμ είναι ένας πόλεμος με τους Τούρκους. Η Τουρκία είναι ''το τελευταίο κάστρο", δεν θα  καταστραφεί.''  

Ο Μακρόν κλείνει τζαμιά  
 
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν δήλωσε πως σε 3 χρόνια υποχρέωσαν σε κλείσιμο 43 τζαμιά. Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν δήλωσε πως από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Εμμανουέλ Μακρόν σαν ΠτΔ, έκλεισαν 43 τζαμιά, κάτι που όπως είπε είναι περισσότερα από όσα είχαν κλείσει οι προηγούμενοι ΠτΔ.

Ο Νταρμανίν είπε πως τα τζαμιά ¨που δεν είναι εξτρεμιστικά αλλά θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια¨ θα μπορεί να κλείνουν για 6 μήνες.

Επίσης δήλωσε πως συστάθηκε τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών ¨αγώνα ενάντια στον εξτρεμισμό και την ισλαμισμό¨ . Ζητείται από τους πολίτες σε περίπτωση που εντοπίσουν άτομο ή άτομα ¨ύποπτα λόγω του περίγυρου τους¨ να τηλεφωνούν σε αυτό το νούμερο. 

Αποφασιστική δράση υποσχέθηκε ο Κουρτς 
 
Σε μήνυμά του στα social media ο Κουρτς διαβεβαίωσε πως θα ληφθεί ''αποφασιστική δράση εναντίον των δραστών αυτής της φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης''.

''Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στον εαυτό μας να εκφοβίζεται από την τρομοκρατία και θα καταπολεμούμε αυτές τις επιθέσεις αποφασιστικά με κάθε τρόπο'' τόνισε στο ίδιο μήνυμα, υπογραμμίζοντας πως οι σκέψεις όλης της χώρας είναι με τα ''θύματα, τους τραυματίες και τις οικογένειές τους, στους οποίους εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου''. 

''Ευχαριστούμε τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους διεθνείς εταίρους μας για τη συμπάθειά τους και την έκφραση αλληλεγγύης'' έγραψε στην ανάρτησή του, αναφερόμενος στο κύμα συμπαράστασης που εκφράζεται για τη χώρα με το εφιαλτικό βράδυ που βίωσε.

Ο καγκελάριος θα προεδρεύσει σε έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου σήμερα το πρωί και κατόπιν θα απευθύνει διάγγελμα στους πολίτες.





* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια